Mamak Belediyesi taksicilerin sorunlarını çözmeye çalışıyor

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, bir taksi durağını ziyaret ederek taksicilerin sorunlarına çözüm bulmaya çalıştı.

Mamak Belediyesi taksicilerin sorunlarını çözmeye çalışıyor

Vatandaşların problemlerini çözmeye çalışan Mamak Belediyesi bu yöndeki çalışmalarına devam ediyor. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Yeşilbayır- Mamak Devlet Hastanesi Taksi Durağı’nda taksicilerin, çevre düzenlemesi isteğini yerine getirdi. Şahin, taksicilerin beslediği kuşlara da yem vererek, kuşları sevdi.

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Yeşilbayır- Mamak Devlet Hastanesi Taksi Durağı’nı ziyaret etti. Taksici esnafının taleplerini dinleyen Başkan Şahin, taksicilerin Yeşilbayır-Mamak Devlet Hastanesinin önündeki otoparkın genişletme taleplerine kayıtsız kalmadı, çalışmalar başladı.

TAKSİCİLERİN OTOPARK TALEBİ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Mamak Belediyesi taksicilerin sorunlarını çözmeye çalışıyor

Başkan Şahin, Yeşilbayır- Mamak Devlet Hastanesi Taksi Durağı’nı ziyaret ederek, taksicilerle birlikte çay içti. Taksiciler programının yoğun olmasına rağmen Başkan Şahin’in, çay davetine katılmasından dolayı mutlu oldular. Başkan Şahin, taksici esnafının taleplerini dinledi. Taksiciler Başkan Şahin’den taksi durağı önündeki otoparkın genişletilmesi talebinde bulundu. Şahin bürokratlarına otoparkın genişletilmesi ve asfaltlanması talimatını verdi, çalışmalar başladı. Otoparkın alanı genişletildi, 50 metrekarelik alanda asfaltlama çalışması da başladı.

BELEDİYE HALKIN MUTLULUĞU İÇİN ÇALIŞIYOR

Mamak halkının mutluluğunu artırmak için çalıştıklarını belirten Mamak belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, gecenin bir yarısı da olsa hizmete devam ettiklerini ifade etti. Taksicilerin çok zor ve bir o kadar da önem arz eden meslek icra ettiklerini dile getiren Şahin, üst yapı çalışmalarından, yeni imara açılan yollarla ulaşım ağını da genişlettiklerini kaydetti. Şahin, “Yaptığımız çalışmaları esnafımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve yaşanabilir bir şehirde yaşamak adına, hizmetin en iyisine layık olan ilçemize hep birlikte katkı sunuyoruz” dedi. Ziyaretin ardından Başkan Şahin, taksicilerin beslediği kuşları sevdi, kuşlara yem verdi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER