Mamak Belediyesi Stresle Baş Etme Atölyesi düzenledi

Mamak Aile Merkezi, Üreğil Millet Bahçesi'nde "Psikolojik İyi Oluş, Stresle Baş Etme" atölyesi düzenledi. Açık havada gerçekleştirilen etkinlikte

Mamak Belediyesi Stresle Baş Etme Atölyesi düzenledi

Mamak Belediyesi düzenlediği açık hava etkinlikleriyle vatandaşların duygusal ve ruhsal sorunlarının çözümüne de katkı sağlıyor. Mamak Aile Merkezi, Üreğil Millet Bahçesi'nde "Psikolojik İyi Oluş, Stresle Baş Etme" etkinliği düzenlenirken atölyeye 16 - 60 yaş arası vatandaşların farkındalıklarını artırarak stresle başa çıkmalarına yardımcı oldu.

Psikolojik İyi Oluş, Stresle Baş Etme atölyesi ile 16 - 60 yaş arası vatandaşlara açık havada 10 katılımcı, eğitmen eşliğinde stresle başa çıkma stratejilerini, iç seslerini doğru anlama ve yönetme tekniklerini öğrendi.

ÜREĞİL MİLLET BAHÇESİ'NDE STRESLE BAŞ ETME ATÖLYESİ DÜZENLENDİ

Üreğil Millet Bahçesi’nde açık havada düzenlenen etkinlikte bir araya gelen katılımcılar önce nefes egzersizi yaparak rahatladı.

Mamak Belediyesi Stresle Baş Etme Atölyesi düzenledi

Eğitmen, katılımcılara tamamen rahatlayabilmeleri için ayaklarını toprağa basmalarını önerirken daha sonra gözlerini kapatarak strese neden olan olayları düşünmeleri istenen katılımcılar, hislerini kağıtlara çizdi ve bu çizimleri birbirleriyle paylaştı.

Mamak Belediyesi Stresle Baş Etme Atölyesi düzenledi - Resim : 2

Etkinlik, stresle başa çıkma yöntemlerini keşfetmenin yanı sıra, katılımcılar arasında etkileşimi ve destek sağlamayı da başarmış oldu. İlçede bu tarz etkinliklerin devam edeceği belirtilirken vatandaşların ruhsal gelişimlerinin destekleneceği ifade edildi.

SONRAKİ HABER