Mamak Belediyesi sosyal yardımlarla vatandaşın yanında

Mamak Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, ilçe halkına yönelik yardımlarını sürdürüyor. Mamak Belediyesi tarafından yapılan sosyal yardımlar devam ederken yeni yardımlar da vatandaşlara duyuruluyor.

Mamak Belediyesi sosyal yardımlarla vatandaşın yanında

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetlerini sürdüren Mamak Belediyesi, ilçe halkı için çeşitli sosyal yardımlar sağlamaya devam ediyor. İlçe halkı için yapılan yardımlar hakkında açıklamalar yapmaya devam eden Mamak Belediyesi, sağladığı ücretsiz ulaşım imkanıyla, sağlıktan eğitime tüm ihtiyaçları için engelli bireylerinde yanında olmaya devam ediyor.

Mamak Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, ulaşım ve bez yardımı gibi hizmetlerin yanı sıra yeni doğan bebekler için hazırlanan paketlerle de Mamaklıların yanında olmaya devam edeceğini bildirdi. Mamak Belediyesi tarafından söz konusu yardımlara ilişkin açıklamalarda bulundu.

ENGELLİ BİREYLER VE YENİ DOĞAN BEBEKLER İÇİN ÖZEL DESTEKLER MAMAK BELEDİYESİNDEN

Mamak Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri ekipleri engelli vatandaşları evlerinden alarak hastane ve sınav ihtiyaçları için ulaşımlarını sağlarken yaz ayları boyunca toplam 185 vatandaşa tamamen ücretsiz ulaşım hizmeti verdi. Belediyenin Sosyal Destek Hizmetleri ekipleri, 626 adet hasta bezi dağıtırken Mamak Belediyesi bu çalışmalarıyla engelli bireylerin günlük yaşamlarını kolaylaştırmayı ve ihtiyaç duydukları hizmetlere erişimlerini sağlamayı hedefliyor.

Mamak Belediyesi sosyal yardımlarla vatandaşın yanında

Öte yandan ilçede ikamet eden yeni çocuk sahibi olan çiftler için de puset, battaniye, bez, emzik ve biberon gibi temel ihtiyaçları karşılamak üzere hazırlanan yenidoğan paketini de hediye ediyor. Mamak Belediyesinin sunduğu hizmetten yararlanmak için, doğumdan sonraki ilk 30 gün içinde başvuru yapılması gerektiği ifade edilirken ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının ihtiyaçları gideriliyor.

SONRAKİ HABER