Mamak Belediyesi sokak hayvanları için yardım kampanyası başlatıyor!

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ve Geçici Bakım Evi’ni ziyaret ederek yardım kampanyası başlattıklarını duyurdu.

Mamak Belediyesi sokak hayvanları için yardım kampanyası başlatıyor!

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin bugün Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ve Geçici Bakım Evi’ne bir ziyarette bulundu. Bu ziyarette hayvanların durumlarını inceleyen Başkan Veli Gündüz Şahin yeni bir kampanya başlattıklarını da söyledi. Mamak Belediyesi ilçede yaşayan sokak hayvanlarının daha iyi bir şekilde yaşayabilmeleri için yardım kampanyası başlattı.

Mamak Belediyesi tarafından bir banka hesabı açıldı. Bu hesaba hayvanseverler bağışta bulunabilecekler. Burada toplanan paralar ise sokak hayvanlarının bakım, beslenme ve sağlık giderleri için harcanacak. Yardım kampanyasına ilk bağışı da Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin yapacak.

Mamak Belediyesi sokak hayvanları için yardım kampanyası başlatıyor!

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Kutludüğün’ de bulunan “Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ve Geçici Bakım Evi” ni ziyaret etti. Sokak hayvanlarının yaşam koşullarını yerinde inceleyen Başkan Şahin, yeni kampanyası için hayvanseverlerden destek istedi.

İlk bağış Başkan Şahin’den

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, sokak hayvanlarının yaşam koşullarını iyileştirmek ve rehabilitasyon süreçlerini desteklemek amacıyla bir bağış hesabı açtığını duyurdu. Sokak hayvanlarının ihtiyaç duyduğu bakım, beslenme ve sağlık hizmetlerinin sürdürülebilmesi için hayvanseverlerden destek isteyen Başkan Şahin, açılan banka hesabına ilk bağışı da kendisinin yapacağını belirtti. Barınağı gezen Başkan Şahin, bu kampanya ile Mamak’ta yaşayan sokak hayvanlarına karşı duyarlılığı artırmak ve onlara daha iyi bir yaşam sunmayı hedefliyor. Yardım için açılacak banka hesap bilgileri, önümüzdeki günlerde Mamak Belediyesine ait sosyal medya hesaplarından duyurulacak.

Mamak Belediyesi sokak hayvanları için yardım kampanyası başlatıyor! - Resim : 2

Sokak hayvanlarıyla yakından ilgilendi

Sokak hayvanlarının bakımı, tedavi süreçleri ve beslenme ihtiyaçlarının karşılanması için çalışmalarını sürdüren Başkan Şahin, Kutludüğün’ de bulunan “Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ve Geçici Bakım Evi”ni ziyaret etti. Hayvanlar için daha modern ve yaşanabilir yeni bir yaşam alanı inşa edeceğin altını çizen Şahin, barınakta incelemelerde bulundu. Başkan Şahin, barınaktaki incelemeleri sırasında hayvanları sevdi ve onlarla yakından ilgilendi.

Mamak Belediyesi’nin sokak hayvanları için atacağı adım şimdiden büyük ses getirdi. Hayvanseverlerin yardımları ile sokak hayvanları Mamak Belediyesi’nin kontrolünde daha iyi koşullarda yaşayabilecekler. Hayvanseverlerin bu yardım kampanyasına katılım göstermeleri bekleniyor.

SONRAKİ HABER