Mamak Belediyesi sinema günleri etkinliklerine devam ediyor

Ankara'daki ilçe belediyeleri vatandaşlara sundukları sosyal etkinlik faaliyetleri ile verimli bir yaz geçirmelerini sağlıyor. Mamak Belediyesi de bu kapsamda vatandaşları sinema günleri etkinlikleri ile buluşturmaya devam ediyor.

Mamak Belediyesi sinema günleri etkinliklerine devam ediyor

Mamak Belediyesi sinema günleri etkinliklerine devam ediyor - Başkentteki ilçe belediyeleri bu yaza resmen damga vurdu. Hazırladıkları sosyal etkinlik, konser, sinema günlerinin yanı sıra kayır aldıkları kurslarla da vatandaşların dikkatini çeken belediyeler arasında yer alan Mamak Belediyesi, Mamaklılar için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Ankaralılar buradaTIKLA HABER ANKARA INSTAGRAM SAYFASINI TAKİP ET
Mamak Belediyesi açtığı kütüphaneleri çok yönlü olarak tasarlamayı ihmal etmedi. Sinema, etkinlik salonları, atölyeleri ile kütüphaneler klasik kütüphane anlayışını geride bıraktı.

MAMAK'TA YAZ DOLU DOLU GEÇİYOR

Mamak ilçesindeki Altınevler Uyanık Kütüphane’de Sinema Günleri kapsamında minikler, animosyon film izleyerek sinema keyfi yaşadı. Yaşıtları ile buluşan minikler hem sinema keyfi yaşadı hem de “Mısırsız sinema olmaz” diyen Mamak Belediyesi’nin mısır ikramının tadına baktı. Altınevler Uyanık Kütüphanede miniklerin sinema keyfi görülmeye değerdi.

''ÇOCUKLARIMIZA, KADINLARIMIZA ÜCRETSİZ SİNEMA KEYFİ İMKANI SUNUYORUZ''

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse de düzenledikleri sinema günlerine değinerek bir açıklamaya yer verdi. Mamak Belediye Başkanı Köse, “Sinema günü etkinliklerimiz çok seviliyor ve yakından takip ediliyor. Uyanık kütüphanelerimizde olsun aile merkezlerimizde olsun sinema günleri düzenliyor.

foto-1.jpeg

Çocuklarımıza, kadınlarımıza ücretsiz sinema keyfi imkanı sunuyoruz. Üstelik mısırlar da bizden. Onlara filmin keyfini çıkarmak kalıyor” ifadeleri ile sözlerini sonlandırdı.

Öte yandan Mamak'ta pek çok etkinlik de devam ediyor. Bu etkinlikler belediyenin resmi internet sitesi üzerinden duyurulmaya devam ediyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER