Mamak Belediyesi personeline trafik güvenliği eğitimi verildi

Mamak Belediyesi ve Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ile birlikte “Güvenli Sürüşün Temel Kuralları Eğitimi” konulu bir program düzenlendi. Söz konusu program ile ilgili olarak bilgiler verildi.

Mamak Belediyesi personeline trafik güvenliği eğitimi verildi

Mamak Belediyesi, personeline çeşitli konularda eğitimler düzenlemeye devam ediyor. Bu çerçevede son olarak belediye personeline trafik güvenliği eğitimi verildiği ifade edilirken eğitim için bir iş birliği düzenlendiği kaydedildi.

Mamak Belediyesi ve Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirdiği “Güvenli Sürüşün Temel Kuralları Eğitimi” ile trafik konusundaki farkındalığı artırmak amacıyla bir bir program düzenledi. Daha güvenli bir trafik ortamının oluşmasını sağlamak ve trafik kazası kaynaklı can ve mal kayıplarını önlemek amacıyla, araç kullanan Mamak Belediyesi personellerine eğitim verildi.

MAMAK BELEDİYESİNDEN PERSONELİNE TRAFİK GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen eğitimlere farklı birimlerden 201 belediye personeli katıldı. Ankara Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görev yapan polis memuru, Mamak Belediyesi Meclis Salonu'nda “Güvenli Sürüşün Temel Kuralları Eğitimi” seminerinde, belediye personelleriyle trafik güvenliğiyle ilgili bilgiler paylaştı.

Mamak Belediyesi personeline trafik güvenliği eğitimi verildi

Seminerde emniyet kemerinin önemi, yaya ve yolcu güvenliği, trafikte çocuk güvenliği, temel trafik gibi birçok konu ele alındı. Seminer örnek kaza videoları üzerinden gerçekleştirilen bir soru-cevap bölümü ile devam ederken eğitmen, çeşitli kaza senaryolarını içeren videoları katılımcılarla paylaştı.

SONRAKİ HABER