Mamak Belediyesi personeli kan bağışında bulundu

Mamak Belediyesi, kan bağışı kampanyasına katılarak vatandaşlara kan bağışı çağrısında bulundu.

Mamak Belediyesi personeli kan bağışında bulundu

Mamak Belediyesi, kan bağışı kampanyası ile dikkatleri üzerine çekti. Belediye personeli kan bağışında bulunarak, vatandaşları kan vermeye davet etti. 1 gün süren kan bağışı kampanyasında 28 ünite kan toplandı.

Mamak Belediyesi, toplumun sağlığı ve huzuru için çalışmalarını sürdürüyor. Örnek çalışmalara imza atan belediye personeli bu kez kan bağışında bulunarak, bu konudaki duyarlılığını gözler önüne serdi.

Kan veren Mamak Belediyesi çalışanları, “Her Damla Kan, Bir Can” diyerek, hem kan verdi hem de vatandaşlara çağrıda bulundu. 1 gün süren kan bağışı kampanyası kapsamında 28 ünite kan toplandı. Belediye hizmet binası önüne gelen kan bağışı aracı, gün boyu hem belediye personelinin hem de vatandaşların kan bağışını kabul etti. Kan bağışı kampanyasına katılanlar arasında belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve personeller bulundu.

Mamak Belediyesi personeli kan bağışında bulundu

"ASLINDA KAN DEĞİL CAN VERİYORUZ”

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, "Önce insan" diyerek insanı temel alan bir belediyecilik anlayışı sergiledikleri belirtti. Başkan Şahin, kan desteğinde bulunan belediye personeline teşekkür etti. Şahin, “Biz istiyoruz ki, bu kampanyalar ilgi çeken kampanyalar olsun. Hastanelerimizin, hastalarımızın bu kana çok ihtiyacı var. Sağlık koşulları elveren her yurttaşımız kan versin” diye konuştu. “Kan, büyük bir ihtiyaçtır” diyen Mamak Belediyesi personelleri, “Bugün kana ihtiyacımız olmayabilir. Ama bir dakika sonra bir bakarsınız ki sizin ya da sevdiğiniz birinin kana ihtiyacı olabilir. O yüzden kan bağışı önemlidir" dedi.

Mamak Belediyesi personelleri, "Aslında kan değil, can veriyoruz” diye sözlerini tamamladı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER