Mamak Belediyesi Park Konserlerine devam ediyor

Mamak Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyurusunda Mahallemde Hayat Var Park Konserleri etkinliğine devam ettiğini açıkladı. Konserin bugünkü adresinin Piri Reis İlkokulu olduğu öğrenildi.

Mamak Belediyesi Park Konserlerine devam ediyor

Mamak Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu ücretsiz Park Konserleri devam ediyor. 14 Eylül saat 18.30’da Piri Reis İlkokulu’nda düzenlenecek olan Park Konserlerinde halk oyunları ve Hacivat Karagöz gösterileri de olacak.

MAMAK BELEDİYESİ KONSER BİLGİLERİNİ AÇIKLADI

Belediye konsere ilişkin yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Mahallemde Hayat Var etkinliği bu sefer Piri Reis İlkokulu’nda. Bando dinletisi, mini müzik konseri, halk oyunları ve Hacivat Karagöz gösterileriyle keyifli bir akşam geçireceğiz. Tüm hemşerilerimizi bekliyoruz!

14 Eylül 2024

18:30

Piri Reis İlkokulu, Harman Mah. Abdülhakhamit Cad. No: 85”

Mamak Belediyesi Park Konserlerine devam ediyor

BİR ÖNCEKİ KONSER 8 EYLÜL’DEYDİ

Bunun yanı sıra Mamak Belediyesi bir önceki Park Konserini 8 Eylül saat 19.30’da Üreğil Millet Bahçesi’nde düzenlemişti. Mini müzik konseri, halk oyunları ve Hacivat Karagöz gösterileri ücretsiz olarak vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

MAMAKLILARLA BULUŞMAYA DEVAM EDECEK

Mamak Belediyesi, her hafta belirlenen adreslerde Mahallemde Hayat Var konsepti ile hazırlanan Park Konserlerini düzenlemeye devam ediyor. Bando dinleticisi, mini müzik konseri, halk oyunları ve Hacivat Karagöz gösterileri Mamaklılarla buluşmaya devam edecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER