Mamak Belediyesi onlarca kişinin daha iş sahibi olmasını sağladı

Mamak ilçesinde iş ve işçi arayanlar bir araya getirilmeye devam ediliyor. Mamak Belediyesi İstihdam Merkezi Trendyol ile yapılan iş birliğindeki kariyer gününe katılan çok sayıda kişi iş başı yapma hakkı kazandı.

Mamak Belediyesi onlarca kişinin daha iş sahibi olmasını sağladı

Ankara genelinde bir çok yerel yönetim kendi bünyelerinde istihdam hamleleri yapılıyor. Ortak noktası işsizliğin azalmasına katkı olan bu hamleler güzel sonuçlar ortaya koyuyor. Şimdiye kadar çok fazla insanın yararlandığı ve iş sahibi olduğu Mamak Belediyesi İstihdam Merkezi hizmeti işletmelerinde işine geliyor.

34 KİŞİ İŞ SAHİBİ OLDU

Yapılan iş birlikleri ile işletmelerin istediği elemanları bünyesine katmasına yardımcı olunuyor. Mamak Belediyesinin kent geneline ulaşma gücünün kullanılması ile yapılan istihdama çok sayıda insan katılıyor.

Mamak Belediyesi onlarca kişinin daha iş sahibi olmasını sağladı

İSTİHDAM MERKEZİ DUYURULARI DEVAM EDİYOR

Son olarak Mamak Belediyesi İstihdam Merkezi Trendyol şirketi ile bir kariyer günü programı gerçekleştirdi. Söz konusu programa 54 kişi başvurdu. Tek tek birebir yapılan görüşmeler sonucunda adayların yapılacak alımda şirketin istediği düzeyde olup olmadığı incelendi.

Yapılan değerlendirmeler sonucunda 34 kişi Trendyol şirketine işe alım işlemleri başlatılmak üzere davet edildi. Yapılan kariyer günü etkinliği ile onlarca insan kendine gelir kapısı bulmuş oldu.

Mamak Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden iş alım günlerine dair bilgilendirmeler yapmaya devam ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER