Mamak Belediyesi okullara temizlik ve kırtasiye malzemesi yardımı yaptı

Mamak Belediyesi tarafından yeni eğitim yılı için ilçe bulunan okullara ve öğrencilere temizlik ve eğitim malzemeleri desteği verildi.

Mamak Belediyesi okullara temizlik ve kırtasiye malzemesi yardımı yaptı

Mamak Belediyesi 2024 – 2025 Eğitim ve Öğretim Yılı vesilesiyle eğitime destek olmayı sürdürdü. Öğrencilerin ve okulların eksikliklerinin giderilmesi için harekete geçen Mamak Belediyesi Temizlik ve eğitim malzemesi konularında destek verdi. Bu çerçevede Mamak ilçesinde bulunan okullar tek tek ziyaret edilerek destekler teslim ediliyor.

Mamak’ta yapılan okul ziyaretleri Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’i temsilen Başkan Yardımcısı Sibel Emre yönetiminde yapıldı. Bu ziyaretlere Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Hüseyin Aydın ve Sağlık İşleri Müdürü Bora Koç da eşlik ettiler. Yapılan bu ziyaretlerde öğrencilere hem kırtasiye hem de temizlik malzemeleri yardımı yapılıyor.

Mamak Belediyesi okullara temizlik ve kırtasiye malzemesi yardımı yaptı

Okullara yapılan ziyaretlerin ardından ayrıca Kartaltepe Pazar Yerini ve Ege Mahallesi Muhtarlığının düzenlediği kermesi ziyaret eden Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Emre, vatandaşlarla sohbet etti, talep ve şikâyetlerini dinledi.

Mamak Belediyesi öğrencilerin yanında

2024-2025 Eğitim öğretim sezonu başladı. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’i temsilen, Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Emre, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Hüseyin Aydın ve Sağlık İşleri Müdürü Bora Koç, Sibel İsmet Çatık Ortaokulu ve Tuzluçayır İlkokulunu ziyaret ederek öğretmenlerle ve okul müdürüyle bir araya geldi. Yeni eğitim öğretim yılı için başarılar dileyen Emre, okulun temizlik giderleri için peçete, tuvalet kağıdı ve sıvı sabun, öğrencilere de temel okul ihtiyaçları olan çanta, defter ve kalem hediye etti. Sibel Emre, Mamak Belediyesinin okullara yönelik desteğinin süreceğini ve öğrenci ile öğretmenlerin daha verimli bir eğitim süreci geçirmesi için Mamak Belediyesi olarak her türlü katkıyı sağlamaya devam edeceklerini ifade etti.

Mamak Belediyesi okullara temizlik ve kırtasiye malzemesi yardımı yaptı - Resim : 2

Mamak Belediyesi esnaf ve vatandaşın sorunlarını dinliyor

Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Emre, ilçenin önemli alışveriş noktalarından biri olan Kartaltepe Pazar Yeri’nde hem pazar esnafı hem de vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaret sırasında Emre, esnafın ve vatandaşların talep ve şikâyetlerini dinleyerek, pazar yerinin mevcut durumunu yerinde inceledi. Emre esnafla sohbet ederek onların günlük işleyişleri ve karşılaştıkları zorluklar hakkında bilgi aldı.

Mamak Belediyesi okullara temizlik ve kırtasiye malzemesi yardımı yaptı - Resim : 3

Kermeste kadınlarla birlikte hamur açtı

Mamak Belediyesinin ilk kadın Başkan Yardımcısı Sibel Emre, Ege Mahallesi Muhtarlığının düzenlediği kermese katıldı. Etkinliğe katılan Sibel Emre, kermeste sergilenen el yapımı ürünleri büyük bir ilgiyle inceledi. Mahalle kadınlarının hazırladığı el örgüleri, takılar ve hediyelik eşyaların sergilendiği kermeste Emre, kadınların emeğini ve üretkenliğini desteklemenin önemine vurgu yaparak sergilenen ürünler hakkında bilgi aldı ve ürünleri yapan kadınlarla sohbet etti. Kermes alanında gözleme yapan kadınların yanına giden Sibel Emre, oklavayı eline alarak onlarla birlikte hamur da açtı.

Mamak Belediyesi okullara temizlik ve kırtasiye malzemesi yardımı yaptı - Resim : 4

Mamak Belediyesi’nin vatandaşlarla kurmuş olduğu yakın temas takdir toplarken iletilen talepler için de hemen harekete geçiliyor. Belediyenin eğitime destek olmaya devam edeceği ve ihtiyaç duyulması durumunda öğrencilere yardımların süreceği bildirildi. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’in talimatı ile yapılan yardımlar üzerinde hassasiyet ile duruluyor.

SONRAKİ HABER