Mamak Belediyesi okullara bakım ve onarım desteği

Mamak Belediyesi ilçedeki çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Mamak Belediyesi tarafından bu kez okullara bakım ve onarım desteği verildiği öğrenilirken tadilat işlerinin belediye ekipleri tarafından titizlikle yürütüldüğü ifade edildi.

Mamak Belediyesi okullara bakım ve onarım desteği

Mamak Belediyesi ilçede başlattığı temizlik çalışmalarının ardından okullar için de destekte bulunduğunu duyurdu. Eğitim ve öğretime olan desteklerini sürdüreceğini ifade eden Mamak Belediyesi ilçede faaliyet gösteren okullar için bakım ve onarım desteği verdiğini açıkladı.

Mamak ilçesinde bulunan anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerin bakım, onarım ve tadilat işlerini yaparak eğitime olan desteğini sürdürdüğünü ifade eden Mamak Belediyesi, tamir, bakım ve onarım çalışmaları hakkında da bilgiler verdi.

MAMAK BELEDİYESİNDEN İLÇEDEKİ OKULLARA BAKIM - ONARIM DESTEĞİ

Mamak Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde ihtiyacı olan okullarda tamirat, tadilat, bakım ve onarım çalışmalarını başlatırken bu çalışmalara da devam edildiği ifade edildi. İlçedeki okullardan gelen talepler doğrultusunda belediyenin tespitleri sonucunda çalışma gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, öğrencilerin yeni eğitim – öğretim yılında güzel, güvenli ve nezih bir ortamda devam etmeleri için başlattığı çalışmaları ihtiyaç dahilinde yürütüyor.

Mamak Belediyesi okullara bakım ve onarım desteği

Mamak ilçesi Ege Mahallesi’nde bulunan Metehan Ortaokulunda çalışma gerçekleştiren ekipler, çevre temizliği ve hafriyat alımı gerçekleştirdi. Çalışmalar kapsamında öğrenciler için tehlike oluşturabilecek kanal bacaları yükseltilerek, döküm kapak ve bazılarına özel demir kapak yapıldığı ifade edildi.

Mamak Belediyesi okullara bakım ve onarım desteği - Resim : 2

Okulun bahçe kapısı da ekipler tarafından yapılırken okulları 2024 - 2025 eğitim - öğretim yılına şimdiden hazırlayan Mamak Belediyesi, çocukların daha bakımlı ve temiz okullarda eğitim görmesi için ihtiyaç dahilinde plan hazırlayarak çalışmalarına devam ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER