Mamak Belediyesi milli maç için ilçede devam ekran kuracak

A Milli Futbol Takımı yarın akşam İzlanda ile İzmir'de karşı karşıya gelecek. Uluslar Liginde A grubuna çıkma hedefini koruyan millilerin oynayacağı mücadeleye ilgi yüksek olacak.

Mamak Belediyesi milli maç için ilçede devam ekran kuracak

Türkiye geride bıraktığı EURO 2024'ün ardından yeni dönemde hedeflerini Uluslar Liginde bir üst aşamaya yükselme ve 2026 FIFA Dünya Kupasına katılma olarak belirledi. Başarılı geçen Avrupa Şampiyonası ile beklentileri yükselten milliler Uluslar liginde ilk maçında Galler ile golsüz berabere kalmıştı.

Oynanan oyun ile akıllarda soru işareti oluşturan Bizim Çocuklar Uluslar Liginde 2. maçına bu akşam çıkacak. Milliler İzmir Gürsel Aksel Stadyumunda İzlanda ile ilk 3 puanını almak için mücadele verecek.

BAŞKAN ŞAHİN VATANDAŞLARI DAVET ETTİ

Grupta ilk 3 puanını kazanan ve bu maçı da kazanarak liderliğini pekiştirmek isteyen İzlanda karşısında mutlak galibiyet parolası belirleyen milliler için Mamak Belediyesi harekete geçti.

Mamak Belediyesi milli maç için ilçede devam ekran kuracak

Son dönemin popüler etkinliği olan açık havada birlikte milli maç izlemeyi bu maçta da gerçekleştirecek Mamak Belediyesi vatandaşlara duyuru yaptı. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin "Türkiye - İzlanda maçında Bizim Çocuklar’a destek olmak için sandalyeni al, bu heyecan dolu maçı birlikte izleyelim!" diyerek maç paylaşımı yaptı.

Mamak Belediyesi tarafından kurulacak dev ekranın adresi 100. Yıl Cumhuriyet Millet Bahçesi oldu. 21:45'te başlayacak mücadele ise yurt genelinde futbol severler tarafından merakla bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER