Mamak Belediyesi, Mamak'ın tarihini kültür gezisi ile tanıtacak

Mamak Belediyesi kendi ilçesindeki vatandaşları ile birlikte farklı ilçelerdeki vatandaşların Mamak'ı daha detaylı tanıması adına çalışmalarını sürdürüyor. Mamak'ın doğal güzelliklerini geziler ile tanıtan belediye yönetimi daha kapsamlı bir hamle başlattı.

Mamak Belediyesi, Mamak'ın tarihini kültür gezisi ile tanıtacak

Ankara'nın Mamak ilçesinde Veli Gündüz Şahin'in Başkanlığını yaptığı Belediye yönetimi ilçeye ilginin artması ve bilinmeyenlerinin öğrenilmesi adına tanıtım hamlelerini sürdürüyor.

Yakın zamanda başlayan ve halen dönem dönem devam ettirilen Mamak ilçesinin doğal güzelliklerinin gezdirilmesi ile bu konuyu önemsediğini belirten Mamak Belediyesi bir kültür programı organize ettiğini duyurdu.

Mamak Belediyesi, Mamak'ın tarihini kültür gezisi ile tanıtacak

BAŞVURULAR ALINMAYA BAŞLANDI

Mamak Belediyesi düzenleyecekleri program ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Söz konusu paylaşımda programın içeriği ve katılım için başvuru sürecinden bahsedildi.

Belediyenin resmi X hesabından yapılan paylaşımda "Mamak’ın dünü ve bugününü keşfetmek isteyen tüm hemşehrilerimizi, ‘A’dan Z’ye Mamak’ın Dünü, Bugünü’ kültür gezimize davet ediyoruz. İlçemizin tarihini, kültürünü ve gelişimini yerinde görmek, bu önemli yolculuğun bir parçası olmak isteyen tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz" denildi.

GEZİYE KATILMAK İSTEYENLER MUSİKİ MUALLİM MEKTEBİNDE BAŞVURU YAPACAK

Geziye katılmak isteyenler 25 Ekim'e kadar Mamak Belediyesi Musiki Muallim Mektebine giderek başvuruda bulunabilecekler. Yapılacak gezi, katılanlar için bir sosyal aktivite ve Mamak açısından da önemli bir tanıtım hamlesi olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER