Mamak Belediyesi Mahallemde Hayat Var yaz konserlerinin başlayacağını duyurdu

Ankara'nın Mamak ilçesinde belediye yönetimi sanat ve kültürel etkinlik dolu bir dönem geçirmek için kolları sıvadı. Mamak Belediyesi ilerleyen haftaların etkinlik ve program dolu geçeceğinin sinyallerini verdi.

Mamak Belediyesi Mahallemde Hayat Var yaz konserlerinin başlayacağını duyurdu

Veli Gündüz Şahin yönetiminde Mamak'ta hizmet çalışmalarına devam eden yönetim bir yandan da sosyal çalışmalar ile adından söz ettiriyor. İnsanların dışarıda en çok vakit geçirilen dönem olan yaz aylarında hiç bir şey yapmadan vakit geçirmelerini istemeyen Mamak Belediyesi bir yandan kurslar düzenlerken bir yandan da konserler ile binlerce Mamak'lıyı bir araya getiriyor.

HAZİRAN AYI İÇİN İŞARET VERİLDİ

Havaların ısınması Ankara'nın Mamak ilçesinde de etkisini yoğun bir şekilde gösterdi. 23 Nisan ve 19 Mayıs gibi bayram coşkusunu evlerinde yaşamak yerine Mamak Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklere katılarak yaşayan vatandaşlar keyifli anlar geçirmişlerdi. Bir yandan da düzenlenen konserlerde keyifli anlar geçiren ve hep bir ağızdan şarkılar söyleyen vatandaşlar için sevindiren yeni haberler geldi.

Mamak Belediyesi Mahallemde Hayat Var yaz konserlerinin başlayacağını duyurdu

KONSERLER BAŞLIYOR

Sportif faaliyetler, tiyatro gösterileri, sergi ve konserler gibi pek çok etkinlik ile ilçe halkının sosyallik seviyesini yükselten Mamak Belediyesi ilerleyen aylarda da aynı yoğunluğun yaşanacağını duyurdu. Buna göre önümüzdeki günlerde Mamak'ta Mahallemde Hayat Var programı kapsamında konserler düzenleneceği duyuruldu.

Belediye tarafından verilen bir diğer bilgi ise önümüzdeki aylarında geçtiğimiz günlerde yaşanan yoğunluğa aynı şekilde sahne olacağı oldu. Mamak'lı vatandaşlar keyifli bir yaz dönemi geçirmek için yapılarak programları beklemeye başladı.

SONRAKİ HABER