Mamak Belediyesi Mahalle Şenliklerinde müzik dolu günler

Mamak Belediyesi, ilçede vatandaşların katılım sağlayabileceği sosyal etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Bu çerçevede ilçede Mahalle Şenlikleri düzenleyeceğini duyuran Mamak Belediyesi, müzik dolu günlerle vatandaşların kulaklarının pasını siliyor.

Mamak Belediyesi Mahalle Şenliklerinde müzik dolu günler

Mamak Belediyesi, benimsediğini ifade ettiği sosyal belediyecilik anlayışı ile pek çok etkinliğe imza atarken son olarak havaların ısınmasını fırsat bildi. İlçede Mahalle Şenliklerine imza atacağını duyuran Mamak Belediyesi, vatandaşları müzik dolu günlerde buluşturmaya başladı.

Mamak ilçesinde bu yazın sanat dolu geçeceğini ifade eden Mamak Belediyesinin ev sahipliğinde, Mutlu Ege Millet Bahçesi’nde Uluslararası Yaz Festivali başladı. Mamak Belediyesinin yaz boyunca farklı mahallerde gerçekleştireceği ''Mahallemde Hayat Var Yaz Konserleri” start verirken Mamak halkının sanatın farklı dallarıyla buluştuğu programlara Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin de katılım sağladı.

MAMAK'TA 10 GÜNLÜK FESTİVAL HAVASI

On gün boyunca sürecek festivalin ilk gününde, mehter, seğmen ekibi- bacıerenler, dans gösterileri ve konserler ile Mamaklılar eğlenirken doğal ürünler ve el emeği eserlerin yer aldığı vakıf, dernek ve kadın girişimcilerin hazırladığı 60’ın üzerinde standın yer aldığı festivalde, çocuklar da unutulmadı. Çocuklar kendileri için hazırlanan oyun alanlarında doyasıya eğlendi.

Mamak Belediyesi Mahalle Şenliklerinde müzik dolu günler

Yaz etkinliklerinin bir diğer adresi Kartaltepe Parkı oldu. Mahallemde Hayat Var Yaz Konserleri programı kapsamında, Mamak Belediyesi Musiki Muallim Mektebi enstrüman ve yetenek kurslarındaki öğretmenler ve kursiyerler sahne aldı.

Mamak Belediyesi Mahalle Şenliklerinde müzik dolu günler - Resim : 2

Genç yaşlı Mamaklıların yoğun ilgi gösterdiği programda vatandaşlar, müzik, dans ve tiyatronun keyfini bir arada yaşadı. Mamaklılarla bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, etkinliklerin yaz boyunca farklı mahallelerde süreceğinin altını çizerek, şenliğin tamamının belediye imkanlarıyla gerçekleştirildiğini söyledi.

Mamak Belediyesi Mahalle Şenliklerinde müzik dolu günler - Resim : 3

Başkan Şahin “Mamak’ın genci ayrı güzel, yaşlısı ayrı güzel, kadını ayrı, erkeği ayrı güzel. Düzenlediğimiz etkinlikle vatandaşımıza dokunmak, onlarla bir arada olmak, güzel günleri paylaşmak istiyoruz. Bu akşam sizlerle bir arada olmak bizim için çok kıymetli. Bu hizmetleri sizler için yapıyoruz. Ben sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyum. İçinizden biriyim. Benim korumam yok, Benim korumam Mamak halkıdır” dedi. ''Halkla iç içe bir belediyecilik anlayışıyla yolumuza devam ediyoruz.'' diyen Başkan Şahin, etkinliklere tüm vatandaşları davet ederken burada bulunan vatandaşlarla da fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER