Mamak Belediyesi kültürel zenginliklerini Ankara'nın ilçelerine tanıtıyor

Mamak Belediyesi ilçe olarak sahip oldukları gezilip görülecek doğal yerleri vatandaşların görmesi için önemli bir uygulama başlatmıştı. Belediye yönetimi Ankara'nın diğer ilçelerinden ücretsiz otobüs kaldırarak geziler düzenlemeye başladı.

Mamak Belediyesi kültürel zenginliklerini Ankara'nın ilçelerine tanıtıyor

Ankara'da geçmişten günümüze kadar ayakta durmayı başarmış bir çok eser bulunuyor. Bu eserler haricinde insan eli değmeden halen varlığını sürdüren ekolojik değerlerde dikkat çekmeye devam ediyor.

Başkentte yaşayan her vatandaş aynı imkana sahip olmadığı için bu yerleri bazı kişiler ziyaret edebilirken bazıları kendilerine yakın olmasına rağmen buralara gidemiyor. Mamak Belediyesi de kendi kültürel zenginliklerini Ankara'nın her yerinden insanların görebilmesi için ilçelerden otobüs kaldırmaya başladı.

Mamak Belediyesi kültürel zenginliklerini Ankara'nın ilçelerine tanıtıyor

MAMAK'IN DOĞAL GÜZELLİKLERİ ALTINDAĞLILARA TANITILACAK

Mamak Belediyesinden Altındağ ilçesinden ilçelerini gezmek isteyen vatandaşlara yönelik bir bilgilendirme yapıldı. Yapılan açıklamada "Mamak’ın kültürel zenginliklerini tanıtan Ekolojik Yerel Değerler Gezimizi, 28 Eylül’de Altındağ bölgesinden katılacak misafirlerimizle gerçekleştireceğiz. Başvurular 20-27 Eylül tarihleri arasında alınacaktır. Doğayla iç içe bir gün geçirmek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat" denildi.

Sağlık sorunu olmayan herkesin katılabileceği geziler için kayıtlar http://kirsalrandevu.mamak.bel.tr adresinden alınacak. Katılımcılar 28 Eylül'de Kutludüğün, Kıbrıs kanyonu ve Gökçeyurt Ekovadisi rehber eşliğinde gezme fırsatına sahip olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER