Mamak Belediyesi kreş ile bakımevlerinin tamir ve tadilatını yaptı

Okullarda olduğu gibi okul öncesi eğitim yuvalarında da zaman içinde iyileştirme çalışması yapılması ihtiyacı doğuyor. Mamak Belediyesi de miniklerin rahat eğitim görmesi adına binaları yeni döneme hazır hale getirdi.

Mamak Belediyesi kreş ile bakımevlerinin tamir ve tadilatını yaptı

Her sene binlerce küçük birey aileleri tarafından okul öncesi iyi bir eğitim döneminden geçmeleri ve kendilerini geliştirmeleri ardında kreş ve bakım evlerine gönderiliyor. Bu kapsamda Mamak ilçesinde yaşayan çok sayıda aile evlatlarını göndermek için Mamak Belediyesine bağlı kreş ve bakım evlerini tercih ediyor.

ÖĞRENCİLERİN RAHAT ORTAMLARDA OLMASI AMAÇLANDI

Mamak Belediyesi yönetimi de kreşlerde eğitim alacak çocukların sağlıklı ve güvenli ortamlarda vakit geçirmesi için söz konusu binalarda bakım çalışması yürüttü. Kreş ve gündüz bakımevlerinde tespit edilen eksiklikler ekipler tarafından giderildi. Bakım ve onarım sürecinden geçen kreş ve bakımevlerinin sorunsuz bir şekilde eğitim dönemini geçirmesi amaçlandı.

Mamak Belediyesi kreş ile bakımevlerinin tamir ve tadilatını yaptı

Mamak Belediyesi yönetimi de Neşet Ertaş Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nde giderek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

MİNİK BİREYLERİN SOSYAL VE KÜLTÜREL GELİŞİMİNE KATKI

Mamak Belediyesi kreşlerinde verilen eğitimler ile çocukların temel becerilerinin geliştirilmesi amaçlanıyor. 3 öğün verilen yemekler ile sağlık bir beslenme dönemi geçirmesi hedeflenen çocuklar eğitmenler eşliğinde akranları ile beraber gün boyu eğitimler alıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER