Mamak Belediyesi işyeri, büfe ve kafeterya kiralama ihalesi düzenliyor

Mamak Belediyesi mülkiyeti belediyeye ait olan 16 taşınmaz için kiralama ihalesi düzenleyeceğini duyurdu. Aylık 1.500 TL'den başlayan fiyatlarla işyerleri 3 yıllığına kiraya verilecek.

Mamak Belediyesi işyeri, büfe ve kafeterya kiralama ihalesi düzenliyor

Kiralık işyeri ve konut fiyatları cepleri yakmaya devam ederken Mamak Belediyesi kiralık işyeri, arsa, kafeterya ve büfe ihalesi düzenleyeceğini duyurdu. 3 senelik olarak kiraya verilecek olan taşınmazlarda en düşük fiyat yıllık 18 bin Tl ve aylık 1.500 TL olarak yer aldı. İşte Mamak Belediye'sin kiraya vereceği taşınmazlar ve ihale şartları...

MAMAK BELEDİYESİ'NDEN KİRALIK TAŞINMAZ İHALESİ!

Mamak Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda "İlçemiz Ekin, Lalahan, Kutludüğün, Çağlayan, Gülveren ve Misket Mahallelerinde bulunan 9 adet iş yeri, General Zeki Doğan Mahallesinde bulunan 1 adet baz istasyonu, Çağlayan Mahallesinde bulunan 1 adet arsa ve Bahçeleriçi ve Karaağaç Mahallelerinde bulunan 2 adet büfe ve Balkiraz, Ekin, Karşıyaka Mahallelerinde bulunan 3 adet büfe ve kafeterya amaçlı taşınmaz, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre “Açık Teklif Usulü” ile 23.10.2024 tarihinde Çarşamba günü saat 14.00’de Mamak Belediye Başkanlık Binası 7. kat Encümen Salonunda ihale edilerek kiraya verilecektir." ifadelerine yer verildi.

Mamak Belediyesi işyeri, büfe ve kafeterya kiralama ihalesi düzenliyor

Mamak Belediyesi işyeri, büfe ve kafeterya kiralama ihalesi düzenliyor - Resim : 2

Düzenlenen ihaleye katılmak isteyen kişilerin belirlenen geçici teminat tutarı ve şartname bedelini 22 Ekim 2024 tarihi saat 10:00'a kadar Mamak Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nden alınacak Ödenti Belgesiyle beraber Mamak Belediyesi veznesine yatırması yeterli olacak. Düzenlenen ihalede en üst teklifi veren kişi ya da kurumlar taşınmazı 3 sene boyunca kiralama hakkı kazanmış olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER