Mamak Belediyesi İstihdam Merkezi iş arayanlara köprü oluyor

Ülkemizde devam eden işsizlik sorununa çözüm olmak üzere harekete geçen Mamak Belediyesi, ilçede iş arayan vatandaşlarla işverenler arasında köprü olmaya devam ediyor. Bu çerçevede yeni bir duyuru yayımlayan Mamak Belediyesi, toplu iş görüşmesi organize edeceklerini duyurdu.

Mamak Belediyesi İstihdam Merkezi iş arayanlara köprü oluyor

Türkiye'de işsizlik ve genç işsizlikle mücadele sürüyor. İşsizlik sorunları nedeniyle bazı belediyeler geliştirdikleri projeleri hayata geçirerek istihdam için işçi ve işveren arasında köprü olmaya devam ediyor. Bu çerçevede işsizlikle mücadele eden belediyeler arasında yer alan Mamak Belediyesi de yayımladığı duyuru ile işçi ve işveren arasında köprü olmaya devam edeceğini ifade etti.

Mamak Belediyesinin resmi sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden yapılan açıklamada ''Mamak Belediyesi İstihdam Merkezi, iş arayan ile işvereni buluşturarak istihdama katkı sağlıyor.'' ifadelerine yer verildi. Bu çerçevede yayımlanan ilanla ilgili detayları da derledik.

MAMAK BELEDİYESİ TOPLU İŞ GÖRÜŞMESİ PROGRAMI DÜZENLEYECEK

Mamak Belediyesi ile İŞKUR arasında yapılan protokol çerçevesinde iş arayan vatandaşların Mamak Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü İstihdam Merkezi biriminden ''https://istihdam.mamak.bel.tr'' adresinden başvuru yapabilecekleri ifade edildi. Firmalarla beraber düzenlenen “Kariyer Günleri” ile personel arayan firmalarla iş arayanları buluşturan Mamak Belediyesi, ''Kariyer Yolculuğu’nda bol şans diliyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Mamak Belediyesi İstihdam Merkezi iş arayanlara köprü oluyor

Yayımlanan ilanda ''Şirketimize, kurumsal projelerde görevlendirilmek üzere (Site, Üniversite, İş Merkezi, Alışveriş Merkezi vb.) temizlik personeli, teknik personel, çağrı merkezi personeli, güvenlik görevlisi ve mutfak personeli alımı yapılacaktır.'' denilirken ilan detayları da sıralandı.

Mamak Belediyesi İstihdam Merkezi iş arayanlara köprü oluyor - Resim : 2

Buna göre;

20 - 45 yaş arasında, İlköğretim-lisans mezunlarının vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek kişilerin servis ya da yol ücreti yardımı verilmek üzere fazla mesai ücreti ile multinet yemek kartı fırsatı ile ilanı değerlendirebilecekleri ifade edildi. Başvuru tarihi 6 Haziran saat 13.00 olarak açıklandı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER