Mamak Belediyesi iş yeri, kafeterya ve ATM kabin yeri kiralayacak

Mamak Belediyesi yapmış olduğu duyuru ile Mehtap, Lalahan ve Şafaktepe Mahallelerinde yer alan işyeri, kafeterya ve ATM kabin yerleri için kiralama ihalesi düzenleyeceğini duyurdu.

Mamak Belediyesi iş yeri, kafeterya ve ATM kabin yeri kiralayacak

Mamak Belediyesi ihale duyuruları gerçekleştirmeye devam ederken bunlardan biri de ilçe genelinde yer alan işyeri, kafetarya ve ATM kabin yerleri için yayımlandı. Yayımlanan ihale duyurusunda Lalahan ve Şafaktepe Mahalle sınırları içerisinde yer alan 12 adet iş yeri, Mehtap Mahallesinde bulunan 1 adet kafeterya ve Lalahan Mahallesinde bulunan 1 adet ATM kabin yerinin ihale yöntemiyle kiraya verileceği açıklandı.

Kiralama ihalesi 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre “Açık Teklif Usulü” ile 28 Ağustos 2024 tarihinde Çarşamba günü saat 14.00’de Mamak Belediye Başkanlık Binası 7.kat Encümen Salonunda düzenlenecek. İhaleye katılmak isteyen kişi ve kurumlar belirlenen muhammen bedeli ödeyerek ödendi belgesini en geç 27 Ağustos günü saat 16:00'ya kadar Mamak Belediyesi'ne teslim etmekle yükümlü olacaklar. Bu işlemi yapmayanlar ihaleye katılamayacak.

MAMAK BELEDİYESİ KİRALIK DÜKKAN, KAFETARYA VE ATM İHALESİ DÜZENLEYECEK!

Mamak Belediyesi tarafından yapılan açıklamada "Söz konusu ihaleye katılabilmek için muhammen bedele ait geçici teminat tutarı ile şartname bedeli 27.08.2024 tarihi saat 16.00’a kadar Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nden alınacak Ödenti Belgesi ile Belediyemiz veznesine yatırılacaktır. Bu saatten sonra yatırılan teminatlar geçersizdir." denilerek ihale tarihi 28 Ağustos 2024 olarak açıklandı.

Mamak Belediyesi iş yeri, kafeterya ve ATM kabin yeri kiralayacak

Mamak Belediyesi iş yeri, kafeterya ve ATM kabin yeri kiralayacak - Resim : 2

İhalede en düşük yıllık muhammen bedel 7 bin 200 TL olarak belirlenirken en yüksek muhammen bedel ise 600 bin TL olarak yer aldı. İhaleye katılmak isteyen kişilerin teminat tutarını yatırarak ihale evraklarını teslim etmeleri yeterli olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER