Mamak Belediyesi insanları iş sahibi yapmaya devam ediyor

Kendilerine gelir kapısı oluşturmak ve ailelerinin geçimlerini sağlamak için yüzbinlerce insan iş aramayı sürdürüyor. Bu insanların doğru bir şekilde yönlendirilmesini sağlamak ve arayışlarını kısa zamanda sona erdirmek adına Mamak Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor.

Mamak Belediyesi insanları iş sahibi yapmaya devam ediyor

Mamak ilçesinde yemi kişilerin istihdam edilmesi adına çalışmalar sürüyor. Hem ekonomiye güç hem de insanların geçimlerine destek anlamında Mamak Belediyesi ekipleri işveren ile işçileri bir araya getiriyor.

Mamak Belediyesinin uzun süredir devam ettirdiği istihdama destek uygulamaları çok sayıda insanın meslek sahibi olmasını sağladı. Vatandaşlar için iş yerlerini gezerek eleman ihtiyaçlarını tespit eden, iş arayanlar ile işverenleri bir araya getirerek Mamak Belediyesi her iki tarafında işlerini kolaylaştırıyor.

İSTİHDAM MERKEZİ İŞVEREN VE İŞ ARAYANLARI BİR ARAYA GETİRİYOR

İş arayan bir kişi uzun bir süre boyunca bekleme seçeneği yerine Mamak Belediyesi İstihdam Merkezine başvuruda bulunuyor. İlgili birimdeki personeller iş arayan vatandaşın gerekli bilgilerini aldıktan sonra kendisine en uygun yer bulunduğunda vatandaşı o yere doğru yönlendiriyor.

Mamak Belediyesi insanları iş sahibi yapmaya devam ediyor

İstihdamın her geçen gün öneminin arttığı şu günlerde Mamaklı vatandaşlar yapılan hizmetten duydukları memnuniyeti dile getiriyor. Özellikle iş bulan vatandaşlar kendilerine bu imkanları sağlayan yetkililere teşekkürlerini iletiyor.

İŞ ARAYANLARIN İLETİŞİME GEÇMESİ YETERLİ

Mamak Belediyesi bu programına ilerleyen süreçte de devam edecek. İşsiz olan vatandaşların bu hizmetten yararlanması için ilgili birime gidip kayıt oluşturması yeterli olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER