Mamak Belediyesi ilçede hutbe okuma yarışması düzenledi!

Mamak Belediyesi ilçedeki çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Çeşitli etkinlikler düzenleyen Mamak Belediyesi ilçede bu kez hutbe okuma yarışması düzenledi. Yarışmanın merak edilen detayları da belli oldu.

Mamak Belediyesi ilçede hutbe okuma yarışması düzenledi!

Mamak Belediyesi, ilçede birbirinden farklı etkinlik ve programlara imza atmaya devam ediyor. Mamak Belediyesi tarafından yapılan programlar hız kesmeden sürerken ilçede hutbe okuma yarışması düzenlendiği bildirildi.

Mamak Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışması düzenlendi.

MAMAK'TA GENÇLER HUTBE OKUMA YARIŞMASINDA BULUŞTU

Mamak Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Din Öğretimi Genel Müdürlüğü iş birliğinde Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışması düzenlendi. Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışması'nda dereceye giren isimler belli oldu.

Mamak Belediyesi ilçede hutbe okuma yarışması düzenledi!

Ankara genelinden 13 lisenin katıldığı yarışmada ilk üçe giren öğrenciler, Mamak Köprübaşı Camii’nde düzenlenen törenle ödüllendirildi. Yarışmada birinciliği Melih Kaya kazanırken, Mevlüt Yıldız ikinci, Hamza Erdil üçüncü oldu.

Mamak Belediyesi ilçede hutbe okuma yarışması düzenledi! - Resim : 2

Ödül törenine Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Mamak İlçe Şube Müdürü Hayrettin Yılmaz, seçici kurul üyeleri, okul koordinatör öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

Mamak Belediyesi ilçede hutbe okuma yarışması düzenledi! - Resim : 3

Yarışmaya katılan gençler Mamak Belediyesi ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkürlerini iletti. Bu çerçeve ödüllerini alan öğrenciler de katılımcılar tarafından tebrik edilerek alkışlandı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER