Mamak Belediyesi ihtiyaç sahibi yüzlerce insanı aşevi ile besliyor

Mamak ilçesinde ikamet eden ve yemek yapamayacak durumda olan vatandaşlara belediye aşevi desteğinde bulunuyor. İhtiyaç sahibi bireyler bu sayede beslenme ihtiyacını ücretsiz olarak karşılıyor.

Mamak Belediyesi ihtiyaç sahibi yüzlerce insanı aşevi ile besliyor

Yaşlılık, engellilik ya da başka nedenlerden dolayı yemek ihtiyacını karşılayamayan vatandaşlara yönelik Mamak Belediyesi Aşevi hizmetini sürdürüyor. Mamak Belediyesi görevlileri tarafından yardıma muhtaç olduğu tespit edilen kişilerin evlerine giden yemekler ile dengeli beslenmeleri sağlanıyor.Mamak Belediyesi ihtiyaç sahibi yüzlerce insanı aşevi ile besliyor

YARDIMA MUHTAÇ İNSANLAR ÜCRETSİZ OLARAK YEMEK ALIYOR

65 yaşının üstünde olanlar, engelliler ve kendi kendini doyuramayacak durumda olanların evlerine ekipler tarafından günde 1 öğün yemek gönderiliyor. Evde yaşayan birey sayısına göre hazırlanan tabaklar ile ailenin önemli bir ihtiyacı karşılanmış oluyor.

Lokman Hekim Aşevinde hazırlanan yemekler konusunda taviz verilmeden hareket ediliyor. Her gün yemeklerden numune alınıyor. Ayrıca yemeklerin hijyenik ortamda yapılması ve ürünlerin insan sağlığına uygun olması hususlarına dikkat ediliyor.

Mamak Belediyesi ihtiyaç sahibi yüzlerce insanı aşevi ile besliyor - Resim : 2

HER GÜN YÜZLERCE MAMAKLI BU HİZMETTEN YARARLANIYOR

Mamak Belediyesi tarafından sürdürülen bu sosyal hizmetten yararlanan vatandaş sayısı artmaya devam ediyor. Son belirtilen rakama göre tam 654 kişi Mamak Belediyesi tarafından ücretsiz olarak besleniyor. Söz konusu kişilerin arasında ekipler tarafından tespit edilen kişiler ekleniyor. Mamak Belediyesi yönetiminin ilerleyen dönemlerde de bu hizmetini sürdürmesi ön görülüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER