Mamak Belediyesi Hacivat Karagöz gösterisi düzenleyecek

Mamak Belediyesi ilçe sakinleri için programlar organize etmeye devam ediyor. Mamaklıların günün yorgunluğunu atması ve sevdikleri ile keyifli anlar yaşaması için hazırlanan etkinliklere bir yenisi daha eklendi.

Mamak Belediyesi Hacivat Karagöz gösterisi düzenleyecek

Mamak Belediyesi devam eden belediye hizmetlerine ek olarak sosyal ve kültürel programlara da ağırlık vermeyi sürdürüyor. Mahallemde hayat var etkinlikleri kapsamında hazırlanan etkinlikler ile insanların eğlenceli bir şekilde sosyalleşmesi sağlanıyor.

Konu ile ilgili olarak Mamak Belediyesi bugün bir program daha düzenleyeceğini açıkladı. Belediyenin sosyal medya hesapları üzerinden yapılan duyuruda, Anadolu kültüründe önemli bir yeri olan Hacivat ve Karagöz gösterisinin Mamak halkıyla buluşturulacağı ifade edildi.

Mamak Belediyesi Hacivat Karagöz gösterisi düzenleyecek

MAMAK HALKI ÜREĞİL MİLLET BAHÇESİNE DAVET EDİLDİ

Yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi;

"8 Eylül’de keyifli bando dinletisi, mini müzik konseri, halk oyunları ve Hacivat Karagöz gösterisiyle dolu bir akşam sizi bekliyor. Hemşehrilerimizle birlikte unutulmaz bir akşam geçirmek için hepinizi davet ediyoruz"

Mamak Belediyesi tarafından hazırlanan etkinlik bu akşam saat 19:30'da Üreğil Millet Bahçesinde gerçekleştirilecek. Özellikle çocuklar tarafından sevilen Karagöz ve Hacivat oyunu ile kültürel bir gelenek insanlarla buluşturulmuş olacak.

Mamak halkının sonbahar ve kış döneminde de etkinliklerine devam etmesi bekleniyor. Hazırlanan programlar vatandaşlara resmi hesaplar üzerinden duyuruluyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER