Mamak Belediyesi günlerce sürecek yaz festivalini duyurdu

Bahar ve yaz aylarının gelmesi ile beraber Mamak'ta hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Mamak Belediyesi vatandaşlarını memnun edecek bir programı açıkladı.

Mamak Belediyesi günlerce sürecek yaz festivalini duyurdu

Mamak ilçesinde yaşayan vatandaşları yaz günlerinde evlerinden çıkıp bir arada sosyalleşmelerini sağlayacak yeni aktiviteler hazırlamaya devam ediyor.

Konu ile ilgili olarak Mamak Belediyesi 31 Mayıs - 9 Haziran arasında Uluslararası Yaz Festivalinin düzenleneceğini duyurdu. Günlerce sürecek festival konserlerden çocuklar için oyun alanlarına, dans gösterilerinden mehteranlara kadar çok sayıda gösteriye sahne olacak.

MAMAKLILAR EĞLENCEYE DOYACAK

Sosyal Farkındalık Federasyonu tarafından düzenlenecek olan festival ile ilgili konuşan Federasyon Başkanı Musa Polat "Engelli bireylerimize farkındalık oluşturmak adına mavi kapak projesi başta olmak üzere birçok organizasyonda yer aldık. Uluslararası Yaz Festivali ile de Mamak’tan başlamak üzere, Ankara’nın diğer ilçelerini de kapsayan bir etkinlik dizisi düzenlemeyi planladık. STK’larımızın bilgi, birikim ve deneyimlerini vatandaşlarımızın beğenisine sunmak adına, misafirlerimize unutulmaz bir festival deneyimi yaşatmayı planlıyoruz" şeklinde konuştu.

Mamak Belediyesi günlerce sürecek yaz festivalini duyurdu

Başkan Polat sözlerini Mamak Belediyesine teşekkür ederek sonlandırdı. Vatandaşların festivalde hem eğlenmesi hem de engelli bireylere dair çok bilgi edinmesi bekleniyor.

HAREKETLİ BİR YAZ BEKLENİYOR

Mamak Belediyesi tarafından yapılan açıklamalarda bu yazın pek çok etkinliğe ev sahipliği yapacağı söylenilmişti. Vatandaşlarda merakla nelerin düzenleneceğini beklemeye başladı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER