Mamak Belediyesi Gezici Ekip ile vatandaşın talebini ayağına gidip dinliyor

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin yönetiminde ilçe halkının sorunlarını dinlemek adına bir adım daha atıldı. Oluşturulan Gezici Ekip birimi sokaklarda vatandaşların yanına gitmeye ve onların sorunlarını ilgili birimlere ulaştırmaya başladı.

Mamak Belediyesi Gezici Ekip ile vatandaşın talebini ayağına gidip dinliyor

Mamaklılar için önemli bir hizmet daha hayata geçirildi. İlçe sakinlerinin talep, şikayet ve önerilerini belediyeye daha hızlı iletmesi adına Halkla İlişkiler Gezici Ekip Birimi oluşturuldu.

Mamak sokaklarında gezerek belediye hizmetini insanların ayağına kadar götüren gezici ekip, Mamak Belediyesinin güncel hizmetlerine dair vatandaşlara bilgiler veriyor. Öte yandan Mamak Belediyesinin mobil uygulamasının vatandaşların telefonlarına indirilmesini sağlayan Gezici Ekip, buradan da çeşitli hizmetlerden yararlanılabileceğini insanlara hatırlatıyor.

Mamak Belediyesi Gezici Ekip ile vatandaşın talebini ayağına gidip dinliyor

İLK DURAK KARTALTEPE OLDU

Mamak Belediyesi Gezici Ekip ilk olarak Kartaltepe'de çalışmalarına başladı. Ekiplerin ilk gün çalışmalarına Mamak Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Gülendam Kaya'da eşlik etti. Yapılan görüşmelerde vatandaşlara hizmetlerden bahsedilip talepler dinlenirken aynı zamanında Mamak Belediyesinin hizmetleri ile ilgili duygu ve düşüncelerini de dinleniliyor.

Müdür Kaya "Vatandaşların görüş ve önerileri, hizmetlerimizi daha iyi sunmamız için büyük öneme sahip" diyerek eleştirilerin kendileri için değerli olduğunu ifade etti. Mamak halkının şikayetlerini dinlemek ve isteklerinin ilgili yerlere ulaştırılması adına başlatılan gezici ekip uygulamasının benimsenip benimsenmeyeceği zaman içinde belli olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER