Mamak Belediyesi Gezici Anaokulu'nun bir sonraki yerini açıkladı

Mamak Belediyesi küçük yaştaki vatandaşlarının ilgiyle takip ettiği Gezici Anaokulunun yarın nerede olacağını duyurdu.

Mamak Belediyesi Gezici Anaokulu'nun bir sonraki yerini açıkladı

Mamak Belediyesi tarafından imkanı olmayan çocuklara yönelik gerçekleştirilen Gezici Anaokulu hizmetinin tüm hızıyla devam ettiği bildirildi.

Ankara'nın en kalabalık ilçelerinden birisi olan Mamak'ta toplumun her kesiminden vatandaşların eşit bir şekilde hizmetlerden yararlanması için adımlar atılmaya devam ediliyor.

Geçtiğimiz günlerde konu ile ilgili Mamak Belediyesi'nin iletişim kanallarından bir açıklama yapılmış, çeşitli nedenlerden dolayı okul öncesi eğitim yerlerine gidemeyen çocuklar için Gezici Anaokulu çalışmasının ilçeyi gezdiğinden bahsedilmişti.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'de yapılan bu hizmet ile ilgili “Gezici Anaokulumuzla çocuklarımızın psikolojik gelişimine, sosyal gelişimine, dil becerilerine, öz bakım becerilerine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz” şeklinde konuşmuştu.

Mamak Belediyesi Gezici Anaokulu'nun bir sonraki yerini açıkladı

GEZİCİ ANAOKULU KUTLU MAHALLESİ'NDE

İlçenin her bir yanına giderek hizmetten yararlanmak isteyen çocukları okul öncesi eğitimle buluşturması amaçlanan Gezici Anaokulunun yarın nerede olacağı açıklandı. Mamak Belediyesinin sosyal medya hesapları aracılığı ile yaptığı bilgilendirme açıklamasında “Gezici Anaokulumuz Kutlu Mahallesi'nde. Haydi Minikler Etkinlik Otobüsümüz Sizleri Bekliyor” denilerek söz konusu otobüsün Kutlu Mahallesi Muhtarlık Önünde yarın 11:00- 16:00 arasında olacağı açıklandı.

Özellikle çocuklarının okul hayatlarına hazırlıklı bir şekilde başlamasını isteyen ama okul öncesi kreş ya da anaokulu gibi yerlere gönderemeyen ailelerin bu hizmetten gayet memnun olduğu öğrenildi. Gezici Anaokulunun önümüzdeki günlerde yer alacağı yeni yerlerinde aynı şekilde vatandaşa duyurulması bekleniyor.

SONRAKİ HABER