Mamak Belediyesi Evcil Hayvanlar Polikliniği hizmete açıldı

Mamak Belediyesi yaptığı çalışmalar ve yürüttüğü projeler ile örnek olmaya devam ederken hayvan dostlarımızı da unutmuyor.

Mamak Belediyesi Evcil Hayvanlar Polikliniği hizmete açıldı

Mamak Belediyesi ilçede yürüttüğü projeler ve imza attığı başarılar ile vatandaşlardan takdir topluyor. Bölgede vatandaşları bizzat dinleyerek eksikler ve ihtiyaçlar doğrultusunda projelerini yürüten belediye evcil hayvanlarını da unutmadı.

Ankara' ilçe belediyeleri sokak hayvanlarına yönelik çok sayıda çalışma yürütürken Mamak Belediyesi'de bu konuda zirvedeki yerini korumaya devam ediyor.

screenshot-5.jpg

İLÇEDE EVCİL HAYVANLAR POLİKLİNİĞİ

Mamak Belediyesi son yıllarda yaptığı birçok proje ile adından sıkça söz ettirdi. Yaz döneminde düzenlediği konser ve festivaller ile vatandaşlardan tam not alan Mamak Belediyesi, örnek belediyeler arasında yer aldı. Doğaya ve hayvanlara verdiği değerle bilinen Mamak Belediyesi bu alanda yaptığı çalışmalar ile hayvan severlerden takdir toplamaya devam ediyor. Son olarak da evcil hayvanlar için poliklinik açma çalışmalarının sonuna gelen belediye Evcil Hayvanlar Polikliniği'ni açtı.

f-agqzxw4aasce2.jpg

Poliklinik ile ilgili bilgiler sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Mamak Belediyesi aşı saatleri ve muayene saatleri hakkında da bilgi verdi. Hüda Mahallesi Öğretmenler Parkı içinde bulunan Veteriner İşleri Müdürlüğü Evcil Hayvanlar Polikliniği haftanın 5 günü hizmet verecek.

SONRAKİ HABER