Mamak Belediyesi ekolojik yerel değerler gezisinde sıra Çankaya'da

Mamak Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ekolojik yerel değerler gezisi devam ederken bu hafta Çankaya bölgesinden katılımcıların başvurularının kabul edileceği belirtildi.

Mamak Belediyesi ekolojik yerel değerler gezisinde sıra Çankaya'da

Mamak'ın ekolojik güzelliklerini tüm Ankara'ya tanıtmak için kolları sıvayan Mamak Belediyesi bu kapsamda Ekolojik Yerel Değerler Gezisi düzenleyeceklerini duyurmuştu. Her hafta farklı bir ilçeden gelen ziyaretçileri ağırlayan Mamak Belediyesi bu hafta sıranın Çankaya ilçesinde olduğunu duyurdu ve başvuruların başladığını açıkladı.

MAMAK EKOLOJİK YEREL DEĞERLER GEZİSİ İÇİN SIRA ÇANKAYA'DA!

Mamak Belediyesi tarafından yapılan açıklamada "Mamak Ekolojik Yerel Değerler Gezisi için Çankaya bölgesinde katılacak misafirlerimiz için başvurular başlamıştır! 21 Eylül’de gerçekleşecek bu özel geziye başvurunuzu 20 Eylül’e kadar yapabilirsiniz. Gezi hakkında detaylı bilgi almak için 0312 550 76 24 numaralı telefonu arayabilir ya da başvurunuzu online olarak gerçekleştirebilirsiniz." denilerek başvuruların başladığını duyurdu.

Mamak Belediyesi ekolojik yerel değerler gezisinde sıra Çankaya'da

Çankaya bölgesinden katılacak kişilerin başvuruları başlarken başvuru koşulları ise şu şekilde sıralandı:

Mamak ekolojik yerel değerler gezisi Çankayalı katılımcılar için 21 Eylül tarihinde saat 09:00 - 16:00 arasında gerçekleştirilecek.

Gezi içerisinde yer alan Treaking rotası orta zorlukta tutulacak ve sağlık sorunu olmayan kişilerin katılımına açık olacak.

Ulaşım ve gezi rehberliği ücretleri Mamak Belediyesi tarafından karşılanacak olup, katılımcılar sadece öğle yemeği ücretlerini ödeyecekler.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER