Mamak Belediyesi ekipleri yavru kedileri sıkıştığı yerden kurtardı

Mamak Belediyesi ekipleri, yavru kedilerin bir binanın havalandırma boşluğuna düşmesi üzerine harekete geçti ve kedileri kurtardı.

Mamak Belediyesi ekipleri yavru kedileri sıkıştığı yerden kurtardı

Mamak Hüseyingazi Mahallesi’nde yavru kedilerin bir binanın havalandırma boşluğuna düştüğü fark edildi. Vatandaşların ihbarıyla Mamak Belediyesi ekipleri sıkıştığı yerden yavru kedileri kurtardı.

Mamak Belediyesi ekipleri, yavru kedilerin bir binada sıkıştığı ihbarı üzerine yavru kediler için seferber oldu. Mamak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ile birlikte bina boşluğuna düşen yavru kedileri kurtardı. Özenli bir çalışma sonucu kediler sağlıklı bir şekilde sıkıştığı yerden kurtarıldı.

KEDİLERİN SAĞLIK DURUMU İYİ

Mamak Hüseyingazi Mahallesi’nde, bir evin duvarından kedi sesleri duyuldu. Bunun üzerine çevredeki vatandaşlar, Mamak Zabıtası ve itfaiye ekiplerini aradı ve ekipler hızlı bir şekilde harekete geçti. Kısa sürede binaya gelen ekipler, yavru kedilerin binanın havalandırma boşluğuna düştüğünü belirledi. Dikkatli ve titizlikle çalışan ekipler, çalışma sonrasında kedileri sıkıştığı yerden kurtarmayı başardı. Kurtarma çalışmasının tamamlanması ile ekipler büyük sevinç yaşadı.

Ekiplerin müdahalesiyle sıkıştıkları alandan çıkarılan kedilerin davranışları ve bakışlarından korktukları anlaşıldı. Kedilerin yaralarının olmadığı tespit edildi. Yavru kediler ve anneleri sağlık kontrolü için veterinere götürüldü. Çevredeki vatandaşlar ise kedilerin sağlıklı bir şekilde yaşantılarına dönmeleri karşısında büyük sevinç yaşadıklarını belirtti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER