Mamak Belediyesi ekipleri temiz bir ilçe için çalışmalarını sürdürüyor

Mamak Belediyesi'nin ilçedeki çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Mamak Belediyesi, ilçenin temizliği için çalışmalarına devam ederken belediye ekiplerinin titiz çalışmaları vatandaşın da dikkatini çekiyor.

Mamak Belediyesi ekipleri temiz bir ilçe için çalışmalarını sürdürüyor

Ülkemizde belediyeler görevli oldukları alanlarda çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Ankara'daki belediyelerin çalışmaları da hız kesmeden devam ederken Mamak Belediyesi de yatığı çalışmalara ilişkin ilçe halkını bilgilendirdi.

Mamak Belediyesi Park ve Bahçeler, Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün ortak çalışmaları sonucu Mamak’ın tüm mahallelerinde köşe bucak temizlik gerçekleştiriliyor. Son olarak Abidinpaşa, Saimekadın, Balkiraz, Kazım Orbay, Cengiz Topel, Gülveren ve Bahçelerüstü Mahallelerinde detaylı temizlik çalışmasına imza atıldı.

MAMAK BELEDİYESİ'NİN KÖŞE BUCAK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Mamak Belediyesi personelleri, cadde sokak temizliğinden mazgalların detaylı temizliğine, konteynerlerin dezenfekte edilmesinden yabani otların temizlenmesine, ağaç budama işlemleri, park ve bahçelerde bakım onarım, tadilat çalışmalarına kadar pek çok alanda çalışma gerçekleştirdi.

Mamak Belediyesi ekipleri temiz bir ilçe için çalışmalarını sürdürüyor

“PIRIL PRIL BİR MAMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ise yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alırken bir değerlendirmede bulundu. Mamak Belediye Başkanı Köse, “Pırıl pırıl bir Mamak için çalışıyoruz.

Mamak Belediyesi ekipleri temiz bir ilçe için çalışmalarını sürdürüyor - Resim : 2

Temizlik Araç Filomuz ile personellerimizle ilçemizi, mahallelerimizi düzenli olarak temizliyoruz. Köşe bucak temizlik seferberliğimizle söz verdiğimiz gibi Mamak artık daha temiz… Geleceğimize yaşanabilir bir Mamak bırakacağız inşallah” dedi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER