Mamak Belediyesi ekipleri rögar kapaklarında oluşan sızıntıyı gidermeye çalışıyor

Mamak’ın bir mahallesindeki rögar kapaklarında, altyapı problemlerinden kaynaklı sızıntılar yaşanıyor. Belediyenin ekipleri rögar kapaklarındaki sızıntıyı gidermeye çalışıyor.

Mamak’ın Abidinpaşa Mahallesi, Şehit Osman Sokak’ta uzun süredir rögar kapaklarında sızıntılar meydana geliyor. Mamak Belediyesi ekipleri de rögar kapaklarında altyapı problemleriyle sebebiyle ortaya çıkan sızıntıları gidermek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, mahalle halkının yaşadığı mağduriyete yakından tanık olabilmek için, ASKİ Mamak Bölge Müdürlüğü ve Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarına katıldı. Başkan Şahin, buradaki çalışmaları tüm detaylarıyla inceleyip mahalleliye rögar kapaklarındaki problemle ilgili bilgiler verdi.

“BURADAKİ PROBLEM HERKESE ZARAR VERİR”

Mamak belediyesinin sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı bir videoda, Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, belediyenin hedefinin sorunsuz altyapı olduğuna dikkat çekerek şunları kaydetti:

“Büyükşehir belediyemizin ekipleri geliyor. Ne yapılması gerekiyorsa yapacağız. Buradaki sızıntı sadece burada değil bütün insanlara zarar verir. A’ya B’ye ya da C’ye değil. Merak etmeyin çözeceğiz.”

Başkan Şahin, videoda rögar kapaklarındaki sızıntının meydana geldiği noktayı işaret ederek halka şu bilgilendirmeleri yaptı:

“Tedavi etmek istediğimiz yer burası. Burayı tedavi etmezsek bu istinat duvarının oradaki bina yan yatar. Bunlar da 60’lı yılların binası. Betonlar hazır beton değil.”

“BEN CEBİMDEN VERECEĞİM YAPTIRACAĞIM”

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, videonun ilerleyen kısımlarında sorunun giderilmesi için hiçbir masraftan kaçınmayacağına vurgu yaparak şunları söyledi:

“Tamam sen gönder kardeşim kepçeyi. Ben cebimden vereceğim, yaptıracağım bu işi ya.

Videonun sonunda ise Başkan Şahin, Abidinpaşa Mahallesi’nin bazı sakinleriyle sarılıp dertlerini çözmeye çalıştı.

Furkan Erkan Haberankara.com /Alıntılanamaz, kopyalanamaz

SONRAKİ HABER