Mamak Belediyesi Edebiyat Günleri düzenleyeceklerini duyurdu

Mamak Belediyesi kitap tutkunlarının hoşuna gidecek bir duyuru yaptı. Türkiye'nin ünlü yazarlarının da katılacağı bir organize eden Mamak Belediyesi program detaylarını paylaştı.

Mamak Belediyesi Edebiyat Günleri düzenleyeceklerini duyurdu

Kültür sanat etkinlikleri kapsamında yüzlerce ve binlerce kişiyi kendisine çeken edebiyat etkinlikleri her yaştan insanı ortak noktada buluşturuyor. İnsanların bilgi ve birikimlerini artırmasına destek olan bu etkinlikler konukları ve yapılan söyleşileri ile daha ilgi çekici hale geliyor.

Mamak Belediyesi de öncelikle ilçede yaşayan edebiyat severler için olmak üzere herkesin katılabileceği "Mamak Edebiyat Günleri" etkinliğini duyurdu. 1 Aydan fazla sürecek kitap günlerinde yazarlar Ayşe Kulin ve Ahmet Ümit onur konuğu olarak yer alacak.

Mamak Belediyesi Edebiyat Günleri düzenleyeceklerini duyurdu

KİTAP SEVERLER İÇİN ÖNEMLİ FIRSAT

Nata Vega Outlet ve Ada Kitapevi iş birliğinde organize edilen Mamak Edebiyat Günleri, Mamak Nata Vega'da vatandaşların ziyaretine açık olacak. 26 Ekim'de başlayacak organizasyon 25 Kasım'a kadar devam edecek.

Çeşitli paneller ve atölyelerin yer alacağı Mamak Edebiyat günleri kitaplar konusunda ilgili olanlar ve yazmaya hevesli kişiler içinde teşvik edici bir fırsat olarak ifade ediliyor. Etkinlik ile ilgili "Bu etkinlik, yazar ve şairlerle tanışma, onlarla birebir sohbet etme ve edebiyat dünyasına daha yakından bakma imkânı sağlıyor" diyen Mamak Belediyesi insanları Edebiyat Günlerine davet ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER