Mamak Belediyesi çözüm merkezi ile sorunlara hızlıca müdahale ediliyor

Mamak ilçesinde yaşanan problemler konusunda vatandaşlar Çözüm Merkezine başvuruda bulunuyor. Kendilerine gelen istek ve şikayetler sonrasında harekete geçen ekipler bahsi geçen konulara gerekli müdahalede bulunuyor.

Mamak Belediyesi çözüm merkezi ile sorunlara müdahale ediliyor

Mamak Belediyesinin ilçede tespit edilen sıkıntılara hızlı çözümler üretmek için kurduğu Çözüm Merkezi çalışmalarına devam ediyor. Mamak'ta yaşanan yangın vakası sonrasında enkaz kaldırma çalışmaları ve çöp ev temizleme hizmetleri, çözüm merkezinin yaptığı hizmetler arasına girdi.

Mamak Belediyesi çözüm merkezi ile sorunlara hızlıca müdahale ediliyor

YANAN EVDEKİ MOLOZLAR KALDIRILDI

Geçtiğimiz günlerde Mamak Kıbrısköy mahallesinde bir ev yandı. Elektrik kontağından çıktığı ifade edilen yangın sonrasında mağdur aile Mamak Belediyesi Çözüm Hizmeti ile irtibata geçerek yangın sonrasında moloz kaldırma çalışmaları için kendisine destek olunmasını istedi. Talebin ardından yanan eve gelen Mamak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri yangın sonrası oluşan molozu kaldırdı.

Mamak Belediyesi çözüm merkezi ile sorunlara hızlıca müdahale ediliyor - Resim : 2

ÇÖP EV TEMİZLENDİ

Bir örnekte Gülseren'de yaşandı. Bir evden uzun süredir kötü kokuların geldiğini ifade eden vatandaşlar kendilerini bunaltan bu sıkıntının sona ermesini istedi. Bu niyetle Çözüm Merkezine başvuran insanlar mutlu sona ulaştı. Mamak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler çöp ev haline gelen yeri özel tedbirler alarak temizledi.

Hızlı müdahale gerektiren sorunlar için Mamak'taki vatandaşlar Mamak Belediyesi Hızlı Çözüm Merkezine başvurabiliyorlar.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER