Mamak Belediyesi Çözüm Merkezi günün her saatinde hizmet veriyor

Mamak ilçesinde yaşayanlar, belediyelerinin hizmetlerinden yararlanmak, istek ya da şikayetlerini dile getirmek için Çözüm Merkezi hizmetini kullanabiliyor. 24 saat boyunca ulaşılabilen bu hizmet ile insanların taleplerine hızlı bir şekilde dönüş sağlanıyor.

İşleri ya da durumlarından dolayı belediye binasına direk olarak gidemeyen vatandaşlar ilgili kurumların telefon numarasını arayıp irtibat kurma yoluna gidiyor. Bu kapsamda Mamak Belediyesi kurduğu Çözüm Merkezi birimi ile haftanın her günü, günün her saati aranılabiliyor. Mamak Belediyesinin bu hizmeti ile insanların sorunlarına daha hızlı bir çözüm bulunması amaçlanıyor.

SORUNLARA HIZLI VE ETKİN ÇÖZÜM

Vatandaşlar ödeyecekleri vergilerden yaşadıkları yerdeki sıkıntılarına, bina ilaçlatmadan şahsi taleplerine kadar bir çok alanda gerekli çözüm için yetkililerin harekete geçmesini sağlıyor. Mamak Belediyesi Çözüm Merkezi ile beklentilere hızlı ve etkin çözümler üreterek hizmetinin kalitesini üst seviyeye çıkarmayı amaçlıyor.

BAŞKAN VELİ GÜNDÜZ ŞAHİN TELEFONUN BAŞINA GEÇTİ

Önceden de Çözüm Merkezi birimine giderek vatandaşlardan gelen telefonları bizzat kendisi yanıtlayan Başkan Şahin bir kez daha telefonları açtı. Karşılarında Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz'ün olduğunu anlayan vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemedi.

Taleplerini direk olarak Başkan Şahin'e ileten vatandaşlar kendileri ile ilgilenilmesinden memnuniyet duydu. Yaşanan telefon konuşmaları ise renkli anlar yaşanmasına neden oldu.

Kaynak: Haberankara.com