Mamak Belediyesi Çocuk ve Genç Meclisi faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor!

Mamak Belediyesi'nin, çocuk ve gençlerin temsilcisi birimi Çocuk ve Genç Meclisi, faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Meclis, 3'üncü oturumunu gerçekleştirdi.

Mamak Belediyesi Çocuk ve Genç Meclisi faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor!

Mamak Belediyesi, çocuk ve gençlerin yeteneklerini geliştirmek için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye tarafından kurulan Çocuk ve Genç Meclisi ise, çocuk ve gençlerin yeteneklerinin gelişimi için 3'üncü kez toplandı.

Mamak Belediyesi Çocuk ve Genç Meclisi faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor!

Çocuk ve gençlerin temsil yeteneklerinin geliştirilmesi ve demokrasi kültürünün erken yaşlarda kazandırılması amacıyla kurulan Meclis'in 3'üncü oturumu, Musiki Muallim Mektebi’nde gerçekleşti.

Mamak Belediyesi Çocuk ve Genç Meclisi faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor! - Resim : 2

Musiki Muallim Mektebi'nde bulunan Çocuk ve Genç Meclisi salonunda yapılan oturuma Mamak Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci ve Mamak Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Cengiz Keskin de katılım gösterdi.

GÜNDEM, 10 ARALIK İNSAN HAKLARI GÜNÜ VE 18 ARALIK YERLİ MALI HASTASI

Mamak Belediyesi Çocuk ve Genç Meclisi faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor! - Resim : 3

Meclis toplantısının gündeminde 10 Aralık İnsan Hakları Günü, 18 Aralık Tutum-Yerli Malı Haftası bulunuyordu. Meclis üyeleri, ara tatil için düzenlenecek etkinlikler hakkında da görüş alışverişinde bulundu.

Çocuk ve Genç Meclisi tarafından verilen önergeler ise Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’ye sunuluyor. Köse'nin değerlendirmeleriyle de öneriler hayata geçiriliyor.

Başkan Murat Köse, çocukların ve gençlerin yönetimde söz hakkı sahibi olmasının önemine değinirken, çalışmaları ve katkılarından dolayı Meclis'e teşekkürlerini de iletti.

Haberankara.com

Kaynak: Sistem
SONRAKİ HABER