Mamak Belediyesi çiftçinin yüzünü güldürecek! Mamak'ta çiftçiler için tohum yetiştirilecek

Mamak Belediyesi, üretime ve üreticiye destek vermeye devam ederken yeni duyurular da yapmaya devam ediyor. Bu çerçevede çiftçinin yüzünü güldürecek bir projesini daha aktaran Mamak Belediyesi, tohum üretimi yapacağını duyurdu.

Mamak Belediyesi çiftçinin yüzünü güldürecek! Mamak'ta çiftçiler için tohum yetiştirilecek

Ankara'nın ilçe belediyeleri birbirinden farklı projelere imza atmaya devam ediyor. İlçe belediyeleri halkın istek ve ihtiyacına cevap verecek projelerine devam ederken bir açıklamada Mamak Belediyesinden geldi.

Mamak Belediyesi çiftçiler için tohum yetiştireceğini duyururken merak edilen detayları da açıkladı. Mamaklı çiftçiye destek olmak isteyen Mamak Belediyesi, Mamak İlçe Tarım Müdürlüğü’ne başvuruda bulunarak tohum yetiştirici belgesi aldığını duyurdu.

MAMAK BELEDİYESİ ÇİFTÇİLER İÇİN TOHUM YETİŞTİRECEK

Üreticinin ve çiftçinin yanında yer alan, verdiği desteklerle Mamaklı çiftçilerin yüzünü güldüren Mamak Belediyesi, çiftçiler yeni bir adım daha attı. Mamak İlçe Tarım Müdürlüğüne başvuruda bulunan Mamak Belediyesi, belediyeye ait zirai ekim alanlarında çiftçiler için tohum yetiştirebileceklerini aktardı. İlçe Tarım Müdürlüğü’nden Tohum Yetiştirici Belgesi alan Mamak Belediyesi ekeceği tarla bitkileri ile tohum üretecek, bu tohumlarla çiftçilere yeni hibeler yapılacak.

Mamak Belediyesi çiftçinin yüzünü güldürecek! Mamak'ta çiftçiler için tohum yetiştirilecek - Resim : 2

ÇİFTÇİYE DESTEK SÖZÜ VERİLDİ

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Milletimize hizmet ederken aşk ile çalışıyor, güzel ilçemizi inşa ederken ihya faaliyetlerine de önem veriyor, ilçemizi gülistana çevirmek için çalışıyoruz.'' derken çiftçiye destek sözü de verdi.

Mamak Belediyesi çiftçinin yüzünü güldürecek! Mamak'ta çiftçiler için tohum yetiştirilecek - Resim : 3

Mamak Belediye Başkanı Köse, ‘’Çiftçilerimiz için son 4 yılda birçok hibe destek programına imza attık. Gelinen süreçte artık belediye olarak çiftçilerimizin tohumunu üretecek, onlara destek olmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini sonlandırdı. Desteğe ilişkin de ilerleyen günlerde açıklama yapılmasının beklendiği kaydedildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER