Mamak Belediyesi çiftçilere hasat zamanında destek oldu

Mamak Belediyesi, çiftçilere hasat zamanında ulaşımı kolaylaştırmak adına yol desteği sundu. Destekte belediye başkanı Veli Gündüz Şahin de kepçe kullandı.

Mamak Belediyesi çiftçilere hasat zamanında destek oldu

Mamak Belediyesi, çiftçilere desteğini hasat zamanında da göstermeye devam ediyor. Mamak Belediyesi, kırsal mahallelerde hasat zamanı vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak ve ulaşım süresini kısaltmak amacıyla çiftçiler için yol açtı. Yol açım çalışmalarına katılan Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, kepçe direksiyonuna geçti, yol açtı.

Mamak Belediyesi, işlenmeyen arazi bırakmamak için çalışmalarını aralıksız devam ettirerek, arazileri tarıma kazandırma hedefiyle adımlar atıyor. Belediye, yapılan çalışmalarda hasat zamanında çiftçilerin ulaşımını kolaylaştıracak, mahallelere ulaşımı daha hızlı sağlayacak çalışmalara öncelik verdi.

BAŞKAN ŞAHİN DİREKSİYON BAŞINA GEÇTİ

Mamak Belediyesi çiftçilere hasat zamanında destek oldu

Tarımsal kalkınmaya ve çiftçilerin gelir düzeyini artırmaya yönelik desteklerle üreticilerin her zaman yanında olan Mamak Belediyesi, bu doğrultuda tarla ve bahçelerin bağlantı yollarının genişletilmesi ve düzenlenmesi için yoğun bir mesai harcıyor. Bu kapsamda tarımın yoğun olarak yapıldığı Ortaköy, Kutludüğün ve Lalahan Mahallelerinde, çiftçilerin arazilerine rahat bir şekilde ulaşabilmesi için tarla ve bahçe yollarında genişletme ve düzenleme çalışmaları yaptı, yeni yollar açtı. Çalışmalara Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin de katıldı. Geçmiş yıllarda kendisinin de kepçe kullandığını belirten Başkan Şahin, direksiyonun başına geçti, kepçe kullandı. Kadastral yolların açılmasının, Mamak’ın üreten ve emekçi çiftçilerinin ürünlerini daha hızlı taşımasını sağlayacağını kaydeden Başkan Şahin, çiftçilere de bereketli bir hasat dönemi diledi.

Daha önce bozuk yollarda arazilerine ulaşmakta zorluk çektiklerine dikkat çeken çiftçiler, tarla ve bahçelerine hem traktörleriyle hem de otomobilleriyle rahat bir şekilde gidip gelebiliyor. Çiftçiler, yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, hizmetlerinden dolayı Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’e teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER