Mamak Belediyesi Çankırı'daki yangın söndürme çalışmalarına yardım eli uzattı

Ankara'nın komşu ili Çankırı günlerdir yangınlar ile mücadele ediyor. Bölge ekiplerinin işlerini kolaylaştırmak ve kısa sürede alevleri kontrol altına almak için Mamak Belediyesi harekete geçti.

Mamak Belediyesi Çankırı'daki yangın söndürme çalışmalarına ekip gönderdi

Ülkenin farklı yerlerinde yaşanan yangınlar toplumsal dayanışmanın önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Hükümet tarafından yangın bölgelerine gönderilen ekiplere ek olarak yerel yönetimlerde kendi içlerinde birbirlerinin yaralarını sarma konusunda önemli adımlar atıyor.

YANGINLARI SÖNDÜRMEK İÇİN EL ELE VERİLDİ

Bu kapsamda Mamak Belediyesi Çankırı'daki yangınları söndürmek adına bölgeye ekipler yönlendirdi. Belediyeden yapılan açıklamada bölgedeki ekiplere yardımcı olmak adına su tankerleri ve personeller gönderdi.

Mamak Belediyesi Çankırı'daki yangın söndürme çalışmalarına yardım eli uzattı

Mamak Belediyesi ekipleri Ilgaz ilçesinde yaşanan yangınları söndürmek adına bölgeye su taşıma konusunda destek oluyor. Yangın bölgelerine götürülen su ile alevlerin daha fazla büyümeden söndürülmesi hedefleniyor.

EKİPLER YANGINLARI SONLANDIRMAYA ÇALIŞIYOR

Çankırı günlerdir yangınlar ile mücadele ediyor. Söz konusu yangın geniş bir alanda tahribat meydana getirirken sıcak hava gibi dış etkenler ekiplerin işlerini sürdürüyor. Onlarca vatandaşın ve canlının tahliye edildiği bölgeden yakın zamanda olumlu haberlerin gelmesi bekleniyor.

Türkiye'nin farklı şehirlerinde de aynı şekilde manzaralar yaşanıyor. İzmir, Muğla, Aydın, Ankara ve Karabük'te de benzer hadiseler meydana geldi. İlerleyen dönemlerde yangınlar yaşanmaması için ilgili birimler tedbirler almaya devam ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER