Mamak Belediyesi Çankayalı konuklarını ağırladı!

Mamak Belediyesi ekolojik yerel değerler gezisine tüm hızı ile devam ederken bu hafta Mamak'ın konukları Çankayalı misafirler oldu. Çankaya'dan gelen konuklara Mamak gezdirildi.

Mamak Belediyesi Çankayalı konuklarını ağırladı!

Mamak'ın sahip olduğu doğal ve ekolojik güzellikleri tanıtmak amacıyla Mamak Belediyesi tarafından hayata geçirilen ekolojik yerel geziler tüm hızı ile devam ediyor. Programın ilk konukları Çankaya'lı konuklar olurken gezinin önümüzdeki hafta yeni ilçelerle süreceği belirtildi.

MAMAK BELEDİYESİ EKOLOJİK YEREL DEĞERLER GEZİLERİ SÜRECEK!

Mamak Belediyesi tarafından yapılan açıklamada "Mamak Ekolojik Yerel Değerler Gezisi için Çankaya bölgesinde katılacak misafirlerimiz için başvurular başlamıştır! 21 Eylül’de gerçekleşecek bu özel geziye başvurunuzu 20 Eylül’e kadar yapabilirsiniz. Gezi hakkında detaylı bilgi almak için 0312 550 76 24 numaralı telefonu arayabilir ya da başvurunuzu online olarak gerçekleştirebilirsiniz." denilerek başvurular alınmıştı.

Mamak Belediyesi Çankayalı konuklarını ağırladı!

Mamak Belediyesi tarafından bugün yapılan yeni açıklamada Çankaya'dan gelen misafirlerle gerçekleştirilen gezinin resimlerine yer verildi. Önümüzdeki haftalarda gezilerin devam edeceğini belirten Mamak Belediyesi, böylelikle ilçenin tüm Ankara tarafından tanınmasını amaçlıyor. Yeni ilçenin hangisi olacağı konusunda ise açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor Böylelikle başvurular alınmaya başlanacak. Başvuru yapan vatandaşlar Mamak'ın önemli yerlerini gezme imkanı elde ederken ekolojik yerlerini de tanıma fırsatı yakalayacaklar.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER