Mamak Belediyesi Boğaziçi Aile Sağlığı Merkezi'nde sona geldi

Mamak Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, belediye tarafından yapılan Boğaziçi Aile Sağlığı Merkezi'nde sona geliniyor.

Mamak Belediyesi Boğaziçi Aile Sağlığı Merkezi'nde sona geldi

Mamak Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşıma göre, 5 doktorun hizmet vereceği Boğaziçi Aile Sağlığı Merkezi'nde sona geliniyor.

Mamak Belediyesi Boğaziçi Aile Sağlığı Merkezi'nde sona geldi

Ankara'nın sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışan ve öne çıkan belediyelerinden olan Mamak Belediyesi, Mamaklıların hizmetine sunduğu projelerine bir yenisini daha ekliyor. Belediyenin gerçekleştirdiği projeler vatandaşın takdirini toplarken, Mamak Belediyesi de çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Mamak Belediyesi Boğaziçi Aile Sağlığı Merkezi'nde sona geldi - Resim : 2

Belediyenin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımla, Mamaklıların hizmetine sunulacak yeni sağlık merkezinde son hazırlıklar yapılıyor. İlerleyen günlerde vatandaşın hizmetine sunulacak olan sağlık merkezindeki son durumu Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, yerinde inceledi.

‘’MAMAK'IN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ, MAMAK DAHA GÜZEL''

Mamak Belediyesi Boğaziçi Aile Sağlığı Merkezi'nde sona geldi - Resim : 3

Mamak Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşıma göre, 5 doktorun hizmet vereceği şekilde tasarlanan Boğaziçi Aile Sağlığı Merkezi'nde son hazırlıklar yapılıyor. ‘’Mamak'ın çehresi değişti, Mamak daha gül oldu'' sözleriyle yapılan paylaşımda, ilerleyen günlerde Boğaziçi ASM'nin halkın hizmetine açılacağı da belirtildi.

Mamak Belediyesi Boğaziçi Aile Sağlığı Merkezi'nde sona geldi - Resim : 4

Paylaşımda, ‘’Boğaziçi Aile Sağlığı Merkezimizde son hazırlıklar yapılıyor… 5 Doktorun hizmet vereceği şekilde tasarladığımız Boğaziçi ASM, önümüzdeki günlerde halkımıza hizmet vermeye başlayacak… Mamak’ın çehresi değişti, Mamak daha güzel oldu.''

Haberankara.com

SONRAKİ HABER