Mamak Belediyesi Başkent Flarmoni Çok Sesli Korosu konserine ev sahipliği yaptı

Ankara Kültür Yolu festivali etkinliklerinin gerçekleştirildiği ilçelerden birisi de Mamak oldu. Mamak Belediyesi ev sahipliğinde yapılan konserde katılımcılar müzik dolu dakikalar yaşadı.

Mamak Belediyesi Başkent Flarmoni Çok Sesli Korosu konserine ev sahipliği yaptı

Ankara Kültür Yolu Festivalinde bir çok ilçede kültür sanat etkinlikleri düzenlenmeye devam ediyor. Söz konusu programlar ile insanların Başkentin kültürel ve tarihi değeri konusunda farkındalık sahibi olması ve sosyal anlamda keyifli zamanlar geçirmesine destek olunuyor.

Mamak Belediyesi Başkent Flarmoni Çok Sesli Korosu konserine ev sahipliği yaptı

Bu kapsamda Ankara'nın farklı ilçelerine dağılan Kültür Yolu Festivalinin duraklarından birisi de Mamak oldu. Mamak Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen Başkent Flarmoni Çok Sesli Korosu konserinde katılımcılar müzik dolu anlar yaşadı. Gerçekleşen konserin ardından dinleyiciler koroyu performanslarından ötürü alkışladı.

EDEBİYATLA İÇ İÇE SÖYLEŞİSİ

Festival kapsamında Mamak'ta gerçekleşen programlardan birisi de Edebiyatla İç İçe söyleşisi oldu. Erhan ve Cemal Kaleli moderatörüğünde yapılan programda Katılımcılara, edebiyatın farklı yönlerini keşfetme fırsatı ve zengin bir deneyim sunuldu. Dinleyiciler program sayesinde edebiyatın ifade ettiği anlam ve önem konusunda daha da bilinçlenme fırsatı yakaladı.

Mamak Belediyesi Başkent Flarmoni Çok Sesli Korosu konserine ev sahipliği yaptı - Resim : 2

Ankara Kültür Yolu Festivali 29 Eylül gününe kadar aynı tempoda devam edecek. Kültür ve Turizm Bakanlığının girişimleri ile hazırlanan festival 28 Eylül - 6 Ekim tarihlerinde ise İstanbul'da yapılacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER