Mamak Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası programına katılıyor! Şehrini Keşfet

Ankara "Avrupa Hareketlilik Haftası" kapsamında kontak kapattı. Mamak Belediyesi, 16-22 Eylül tarihleri arasında "Avrupa Hareketlilik Haftası" nı kutladı.

Mamak Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası programına katılıyor! Şehrini Keşfet

Ankara'da belediyeler bir çok etkinlik ve faaliyete imza atıyor. Mamak Belediyesi' de Ankara'nın en çok faaliyet ve etkinliklerine katılan belediyeler arasında yer alıyor. Son olarak Mamak Belediyesi, spora verdiği önemi göstererek "Avrupa Hareketlilik Haftası" kutlamalarına katılıyor. Her yıl 16-22 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Avrupa Hareketlilik Haftası'nın bu yılki 'Şehrini Keşfet' teması adı altında ki kutlamalarında Mamak Belediyesi' de pedal çevirecek. Ankara'nın Mamak ilçesinde bulunan Mutlu Ege Millet Bahçesi'nde 21 Eylül Perşembe günü saat 10:00'da düzenlenecek olan Avrupa Haftası Hareketlilik Haftası etkinliğine Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'de katılacak.

AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI ETKİNLİĞİ NEREDE DÜZENLENECEK?

Her yıl 16-22 Eylül tarihlerinde düzenlenen Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri bu yılda yine Ankaralıya pedal çevirtiyor. Son olarak "Şehrini Keşfet" teması adı altında Mamak Belediyesi etkinlikler düzenledi. Kutlamalar Mamak ilçesinde bulunan Mutlu Ege Millet Bahçesinde 21 Eylül Perşembe günü saat 10:00'da yapılacak.

SONRAKİ HABER