Mamak Belediye'si ATO Congresium'da Mehmet Akif Ersoy'u anıyor!

Mamak Belediyesi, İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy'u unutmadı. ATO Congresium'da, iki gün sürecek "Mehmet Akif Ersoy Günleri"nde, Mamak Belediyesi de stant açtı.

Mamak Belediye'si ATO Congresium'da Mehmet Akif Ersoy'u anıyor!

Ankara'nın festival ve etkinlik denince akla gelen ilk belediyelerinden biri olan Mamak Belediyesi, bu kez de İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy için hazırlıklarını tamamladı.

Bu sene ölümünün 87'inci yılı olan İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinlikleri kapsamında Mamak Belediyesi, ATO Congresium'da iki gün boyunca sürecek unutulmaz etkinlikte yerini aldı.

MAMAK BELEDİYESİ STANT AÇTI

Bu yıl Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinlikleri kapsamında, ATO Congresium'da, iki gün sürecek "Mehmet Akif Ersoy Günleri" düzenleniyor.

25 ve 26 Aralık tarihleri arasında yapılacak etkinlikte Mamak Belediyesi de stant açtı.

Mamak Belediye'si ATO Congresium'da Mehmet Akif Ersoy'u anıyor!

3 nolu stantta etkinlik ziyaretçileriyle buluşacak olan Mamak Belediyesi, etkinlikle ilgili duyuruyu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptı. Belediye tarafından yapılan paylaşımda, ‘’İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u ölümünün 87. Yılında Etkinliklerle Anıyoruz. ATO Congresium’da iki gün sürecek "Mehmet Akif Ersoy Günleri" etkinliğine sizleri de bekleriz. Mamak Belediyesi Olarak ATO Congresium'da 3 numaralı stantta yerimizi aldık… Haydi Ankara söyleşi ve etkinlikler için ATO Congresium'a...'' ifadeleri kullanıldı.

Etkinliğe tüm Ankaralarıları davet eden Mamak Belediyesi, ATO Congresium'da 3 numaralı stantta ziyaretçilerini bekliyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER