Mamak Belediyesi Ankaralı Turgut’a Vefa ve Yardımlaşma Gecesi düzenliyor

Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle tedavi gören Ankaralı Turgut için Mamak Belediyesi tarafından Vefa ve Yardımlaşma Gecesi düzenleneceği açıklandı. Etkinliğe Ankaralılar davet edildi.

Mamak Belediyesi Ankaralı Turgut’a Vefa ve Yardımlaşma Gecesi düzenliyor

Ankara'nın en sevilen sanatçıları arasında yer alan ve ünü tüm ülkeye yayılan Ankaralı Turgut bir süredir sağlık sorunları nedeniyle tedavi görüyordu. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, evinde Ankaralı Turgut'u ziyaret etmiş ve son durumu hakkında bilgi almıştı. Ankara'nın Abisi olarak anılan Ankaralı Turgut için Mamak Belediyesi tarafından Ankaralı Turgut’a Vefa ve Yardımlaşma Gecesi düzenleneceği açıklandı.

ANKARALI TURGUT'A VEFA VE YARDIMLAŞMA GECESİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Mamak Belediyesi tarafından yapılan açıklamada "Ankara’nın Abisi Ankaralı Turgut’a Vefa ve Yardımlaşma Gecesi! Ankaralı Turgut için düzenlediğimiz bu anlamlı geceye tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. Birlik ve beraberlik içinde geçecek bu özel buluşmada sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız " denilerek tüm Ankaralılar düzenlenecek olan etkinliğe davet edildi.

Mamak Belediyesi Ankaralı Turgut’a Vefa ve Yardımlaşma Gecesi düzenliyor

Mamak Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda söz konusu vefa ve yardımlaşma gecesinin 26 Eylül 2024 Cuma günü düzenleneceği açıklanırken etkinlik saati ise 19:00 olarak belirlendi. Gecenin biletleri Mamak Kültür Merkezi gişelerinden alınabilecek.

Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan gecede çok sayıda sürpriz sanatçının yanı sıra Mehmet Demirtaş, Ankaralı Coşkun, Veli Erdem Karaküllah, Ömer Faruk Bostan, Engin Can, Ömer Şahin ve Eylemi Boran sahne alacak. Geceden elde edilen tüm gelir Ankaralı Turgut'un tedavi masrafları için kullanılacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER