Mamak Belediyesi alt yapı sorunlarını çözmeye devam ediyor

Mamak Belediyesi, ilçenin kronikleşene alt yapı sorunlarını çözüme kavuşturmak için ekipleriyle yoğun bir mesai yapıyor.

Mamak Belediyesi alt yapı sorunlarını çözmeye devam ediyor

İlçenin önemli problemlerinden biri olan ve ihmal edilen alt yapı problemi için Mamak Belediyesi ekipleri yoğun şekilde çalışıyor. Mamak Belediyesi, ilçenin yıllardır ihmal edilen ve kronikleşen altyapı sorunlarını tek tek çözüme kavuşturuyor. Yıllardır kangrene dönen altyapı sorunlarını çözen belediye, Hüseyingazi ve Aşık Veysel Mahallelerinde, kanalizasyon sıkıntısı yaşayan binaların sorununu çözdü. Ekiplerin çalışmalarına Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin de dahil oldu.

Mamak Belediyesi, kaynaklarını Mamaklıların acil çözüm bekleyen sorunlarını çözüme kavuşturmak ve ihtiyaçlarını karşılamak için kullanmayı sürdürüyor. Vatandaşın sorun ve sıkıntılarına yönelik kalıcı hamleler atmaya devam eden belediye bu kapsamda, Âşık Veysel Mahallesi Şadırvan Caddesi ve Hüseyin Gazi Mahallesi’nde, mahalle sakinlerinin yıllarca çözüm beklediği alt yapı sorununu çözdü. Hüseyingazi Mahallesi’nde yer alan 8 binanın kanal sorunu kalıcı olarak çözüme kavuştu.

7 METRE DERİNLİĞİNDE KANAL DÖŞEDİLER

Mamak Belediyesi alt yapı sorunlarını çözmeye devam ediyor

Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, 7 metre derinliğinde kanal döşeyerek, baca bağlantılarını da sağladı. Böylece vatandaşların yıllardır maruz kaldığı kötü kokular da ortadan kalkmış oldu. Yine ekipler, Aşık Veysel Mahallesi Şadırvan Caddesi’nde 5 metre derinliğinde kanal bağlantısı ve kanalizasyon bacası yaparak, alt yapı mağduru vatandaşların sorunlarını da kalıcı olarak çözüme kavuşturdu.

Her fırsatta alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Şahin de ekiplerin çalışmalarına dahil oldu. Mamak Belediye Başkanı Şahin, vatandaştan gelen talepler doğrultusunda ekiplerin ilçe genelinde sahada gayret sarf ettiklerini kaydetti, vatandaşların çözüm bekleyen sorunlarını çözüme kavuşturacaklarına da vurgu yaptı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER