Mamak Belediyesi akşamları yaz konserleri veriyor

Mamak Belediyesi akşam vakitlerinde ilçe halkına yaz konserleri düzenliyor. Konserlerde sahne alacak isimlerden birisi de Ankaralı Yasin olacak.

Mamak Belediyesi akşamları yaz konserleri veriyor

Sosyal ve kültürel faaliyetlere önem veren Mamak Belediyesi bu yöndeki çalışmalara devam ediyor. Mamak Belediyesinin ilçe sakinlerine keyifli bir yaz mevsimi yaşatmak için düzenlediği “Mahallemde Hayat Var Yaz Konseri” sürüyor. İlki Kartaltepe Parkı’nda gerçekleşen etkinlik, Büyük Kayaş, Altınevler ve Mutlu Mahallesi’nde de vatandaşlara renkli bir akşam yaşattı. Mamak Belediyesi Kent Orkestrası sanatçılarının sahne aldığı yaz konserleri kapsamında belediye, 14 Temmuz Pazar günü Lalahan’da düzenleyeceği programda ise vatandaşları Ankaralı Yasin ile buluşturacak.

KONSERLERE BAŞKAN ŞAHİN DE KATILIYOR

Mamak Belediyesinin yaz boyunca farklı mahallerde gerçekleştirdiği” Mahallemde Hayat Var Yaz Konserleri” devam ediyor. Vatandaşların sanatın farklı dallarıyla buluştuğu, unutulmaz bir geceye dönüşen programlara Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin de katılarak, mahalle sakinlerini yalnız bırakmıyor.

KARAGÖZ HACİVAT DA YER ALIYOR

7’den 70’e her yaştan ve her kesimden ilçe sakininin yaz aylarını keyifli yaşaması için zengin içerikli eğlence organizasyonlar düzenleyen Mamak Belediyesi, “Mahallemde Hayat Var Yaz Konserleri” etkinliği ile Büyük Kayaş, Altınevler Mahallesi’nin ardından Mutlu Mahallesi sakinlerine de muhteşem bir akşam yaşattı. Mahallede etkinlik alanı oluşturularak, her yaştan ilçe sakininin sıcak geçen yaz aylarında keyifli anlar yaşamasını sağlayan Mamak Belediyesinin yaz konserlerinde Başkan Şahin de vatandaşların eğlencesine ortak oldu. Mamak Belediyesi Kent Orkestrası tarafından özellikle çocukların sevdiği şarkılardan oluşan repertuarlarla etkinliğe renk katılırken, müziğin ritmine ayak uyduran davetliler, birlikte şarkılara eşlik etti. Programın sonunda Mamak Belediyesi Tiyatrocuları tarafından sunulan Karagöz-Hacivat gösterisi ile hem büyükler hem de çocuklar kahkahaya boğuldu.

ANKARALI YASİN PAZAR GÜNÜ KONSER VERECEK

Mamak Belediyesi yaz konserleri ile sanatçıları da Mamaklılarla buluşturacak. Bu kapsamda 14 Temmuz Pazar günü, Lalahan Nevin Gökçek Parkı’nda gerçekleşecek “Mahallemde Hayat Var Yaz Konserleri” ile Ankara oyun havalarının sevilen ismi Ankaralı Yasin konser verecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER