Mamak Belediyesi 30 Ağustos'u 2 etkinlikle kutlayacak

30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında yapılacak etkinliklere ilişkin duyurularda bulunan Mamak Belediyesi, zaferin 102. yıl dönümünü 2 büyük etkinlikle kutlayacaklarını açıkladı.

Mamak Belediyesi 30 Ağustos'u 2 etkinlikle kutlayacak

30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında yapılacak olan kutlama programları merak ediliyordu. Bu çerçevede etkinlik duyurularını yapmaya devam eden belediyeler arasında Mamak Belediyesi de yer aldı. Mamak Belediyesi, ilçede büyük zaferin 102'nci yıl dönümünü etkinliklerle kutlayacağını duyurdu.

Etkinlikler kapsamında Mamak Belediyesinden açıklama gelirken etkinliklerin detayları da belli oldu. Mamak Şehir Stadı’nda çifte zafer kutlaması yapılacağı ifade edilirken 30 Ağustos'un Mamak'ta dolu dolu geçeceği aktarıldı.

MAMAK BELEDİYESİ “BÜYÜK ZAFER”İ 2 ETKİNLİKLE KUTLUYOR

Mamak Belediyesi iki büyük etkinlikle Zafer Bayramını kutlayacağını açıkladı. Bağımsızlık mücadelemizin 102. Yılı dolayısıyla saat 19:00’da Mamak Şehir Stadı’nda düzenlenecek konser ve kutlamalarla başlayacak olan etkinlikler, 20:30’da Tekmezar Parkı’ndan Tuzluçayır Meydanı’na kadar gerçekleştirilecek meşaleli zafer yürüyüşüyle tamamlanacak.

Mamak Belediyesinin düzenlediği ve 22 Temmuz’da 11 takımın katılımıyla başlayan turnuvada, 30 Ağustos Cuma günü Mamak Şehir Stadı’nda oynanacak final maçının ardından kazanan takımlar belli olacak. 2012 - 2013, 2013 - 2014 - 2015 yaş gruplarındaki takımların katıldığı turnuvada, Metropolspor ve Çubukspor (kızlar) takımlarının saat 19:00’da yapacakları final maçıyla sonlanacak turnuvada, kazanan takımlar hem 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı hem de turnuvadaki başarılarını kutlayacak.

Mamak Belediyesi 30 Ağustos'u 2 etkinlikle kutlayacak

Milli mücadelemizin büyük zaferle taçlandığı 30 Ağustos günü, 102. Yılında Türközü Mamak Şehir Stadı’nda Zafer Etkinliğiyle kutlanacak. Mamak Belediyesinin düzenlediği etkinlikler kapsamında Nevra Güçlü’nün seslendireceği marşlarla kutlanacak. Saat 19:00’da başlayacak etkinliklerin ardından, saat 20:30’da Tekmezar Parkı’nda başlayacak meşaleli yürüyüş için servisler hareket edecek.

Mamak Belediyesi Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Büyük Taarruz’un 102. Yıldönümü dolayısıyla Mamak Şehir Stadı’nın ardından, 30 Ağıustos Cuma akşamı saat 20:30’da Tekmezar Parkı’nda başlayıp Tuzluçayır meydanına kadar gerçekleştirilecek olan yürüyüşle sona erecek.

SONRAKİ HABER