Mamak Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programlarını duyurdu

Ankara'nın Mamak ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında bir çok etkinlik hazırlandı. Sabah saatlerinden başlayacak etkinlikler günün ileri saatlerine kadar devam edecek.

Mamak Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programlarını duyurdu

Bağımsızlığın tescillendiği gün olan 29 Ekim günü için hummalı bir hazırlık süreci yaşanıyor. Yerel yönetimler ilçe ve illerde yaşayan vatandaşların birlik ve beraberlik mesajını hep bir ağızdan vermeleri için günler öncesinden etkinlikler gerçekleştirmeye başladı.

Mamak Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programlarını duyurdu

"HÜRRİYET TUTKUSUNU BİR KEZ DAHA HAYKIRIYORUZ"

Mamak Belediyesi de sosyal medya hesaplarından ilçe sakinleri başta olmak üzere tüm vatandaşlara 29 Ekim programlarına dair bilgiler vermeyi sürdürüyor. Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin ve Mamak Belediyesi hesaplarından gerekli bilgiler alınabiliyor.

Mamak Belediyesi 29 Ekim günü ilk olarak Başkanlık Binası Önünde Çelenk bırakma töreni düzenleyecek. Belediyeden yapılan açıklamada "Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyetin ışığında bir araya geliyor, milletimizin bağımsızlık ve hürriyet tutkusunu bir kez daha haykırıyoruz" denilerek saat 09:00'da başlayacak törene herkes davet edildi.

Mamak Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programlarını duyurdu - Resim : 2

CUMHURİYET KORTEJİ VE SAK ODEON KONSERİ

Akşam saatlerinde ise Mamak Belediyesi iki farklı program daha gerçekleştirecek. Saat 17:00'da Tek Mezar Parkından bir Cuhmuriyet Kortejı başlayacak. 100. Yıl Cumhuriyet Millet Bahçesinde bitecek kortejin hemen ardından Sak Odeon Cumhuriyet Orkestrası Konseri Mamaklılarla buluşacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER