Mamak Belediye Meclisi 6 maddeyi karara bağladı

Belediyelerin meclis toplantıları vatandaşların gündeminde yer alıyor. Belediye meclis toplantıları ile ilgili bilgi sahibi olmak isteyenler için resmi açıklamalar yapılırken son olarak Mamak Belediye Meclisi bir araya gelerek masadaki 6 maddeyi karara bağladı.

Mamak Belediye Meclisi 6 maddeyi karara bağladı

Mamak Belediyesinin ilçedeki çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. İlçede ihtiyaç ve isteklere göre çeşitli çalışmalar yürüten Mamak Belediyesi, belediye meclisi toplantılarıyla da masadaki konu başlıklarını görüşüyor.

4 Haziran tarihinde bir araya gelen Mamak Belediye Meclisi masadaki konuları görüşerek karara bağladı. Mamak Belediye Meclisi’nin Haziran Ayı toplantısının 2. Oturumu, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin Başkanlığında gerçekleşti. Bir sonraki toplantının ise 5 Haziran Çarşamba günü saat 17.00’da (bugün) yapılması kararlaştırıldı.

MAMAK BELEDIYE MECLİSİ 6 MADDEYİKARARA BAĞLADI

Mamak Belediye Meclisi’nin Haziran Ayı toplantısının 2. Oturumunda 6 maddelik gündemin karara bağlandığı toplantıda, alınan kararlar oy birliği ile meclisten geçti. Meclisin ardından konuşan Mamak Belediye Başkanı Şahin, “Benim tek derdim Mamak’a hizmet etmek. Hepinizi seviyorum. Mamak’ı çok seviyorum” dedi. Mamak Belediye Meclisi gündeminde bulunan 6 maddeyi oy birliği ile karara bağladı.

Mamak Belediye Meclisi 6 maddeyi karara bağladıBuna göre;

6 Sayılı Plan ve Bütçe Komisyon Raporu,

5 Sayılı Hukuk ve Tarifeler Komisyon Raporu,

6 Sayılı Hukuk ve Tarifeler Komisyon Raporu,

7 Sayılı Hukuk ve Tarifeler Komisyon Raporu,

8 Sayılı Hukuk ve Tarifeler Komisyon Raporu olmak üzere masadaki maddeler Cumhuriyet Halk Partisi, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) meclis üyelerinin oy birliği ile Mamak Belediye Meclisi’nden geçti. Meclis, bugün yeniden bir araya gelecek.

SONRAKİ HABER